Στοιχηματικές με Προσφορές*

BonusEggrafis » Στοιχηματικές με Προσφορές*

Όλες οι στοιχηματικές έχουν ανταγωνιστικά προγράμματα επιβράβευσης* και προγράμματα προσφορών*, αλλά ο κανονισμός της ΕΕΕΠ δεν τους επιτρέπει να διαφημίσουν αυτά τα προγράμματα. Για να μπορέσετε να δείτε όλες τις προσφορές* που έχει η κάθε στοιχηματική θα πρέπει να εγγραφείτε σε κάποια από αυτές πρώτα. Οι προσφορές* στοιχηματικών αφορούν τους νέους παίκτες που δημιουργούν λογαριασμό αλλά και τους παλιούς παίκτες που έχουν ήδη λογαριασμό.

Στοιχηματικές με τις Καλύτερες Προσφορές*
Το παιχνίδι σου καλύτερο!
4,8 rating
4.8
21+ | MGA
Κορυφαίες αποδόσεις και πραγματικές στοιχηματικές προσφορές* σε πληθώρα στοιχηματικών επιλογών
4,3 rating
4.3
21+ | EEEΠ
Διαθέτει μία από τις πιο μοντέρνες και καλόγουστες πλατφόρμες για live στοίχημα στην Ελλάδα, ανταγωνιστικές αποδόσεις και Cash Out* καθώς και δυνατότητα διαπραγμάτευσης ορίων στοιχήματος μέσω του Bet Referral.
4,3 rating
4.3
21+ | UKGC
Καθημερινές προσφορές*, Πλατφόρμα Live Betting, Cash Out* & Live Streaming*, Πολλά ειδικά & Combo
4,0 rating
4.0
21+ | UKGC
Θα βρείτε κορυφαίες αποδόσεις στα στοιχήματα ποδοσφαίρου, γρήγορο και αξιόπιστο Live Betting, αλλά και απίστευτες καθημερινά έπαθλα*
4,0 rating
4.0
21+ ETCB & MGA
Καθημερινές Προσφορές*, Cash Out*, Live Streaming*, Καλές Αποδόσεις
4,0 rating
4.0
21+ UKGC
Καθημερινές προσφορές* και υψηλής ποιότητας live streaming* στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του πλανήτη.
4,0 rating
4.0
21+ UKGC
Υψηλές αποδόσεις σε όλα τα αθλήματα, ανανεωμένες καθημερινές προσφορές* και πρόγραμμα επιβράβευσης*.
3,8 rating
3.8
21+ MGA
Στην netbet θα βρείτε απίστευτες προσφορές* μεγάλη γκάμα αγορών αγορών* με περισσότερα από 25.000 γεγονότα τον μήνα, αλλά και ένα εξαιρετικό πακέτο live streaming*.
3,5 rating
3.5
21+ | MGA
Στοίχημα στην interwetten με την εγγύηση ενός παγκόσμιου brand που είναι συνώνυμο με την ασφάλεια και την αξιοπιστία.
3,3 rating
3.3
21+ | MGA
Στοίχημα με πολλά ειδικά στοιχήματα, εύχρηστη και τελευταίας τεχνολογίας ιστοσελίδα και όλα αυτά με κορυφαίες καθημερινές προσφορές*
3,0 rating
3.0
21+ | MGA
Μοντέρνα και εύχρηστη σελίδα με καθημερινές προσφορές* και υψηλές αποδόσεις που συνδυάζονται με γρήγορο live betting και cash out*.
2,8 rating
2.8
21+ | MGA
Championsbet η Ελληνική στοιχηματική με το πλούσιο πρόγραμμα στο live betting, με μεγάλη γκάμα ασιατικών στοιχημάτων και γρήγορες αναλήψεις.
2,5 rating
2.5
21+ | MGA

Είδη Προσφορών* Πρώτης Κατάθεσης

Οι προσφορές* πρώτης κατάθεσης που δίνουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες στα μέλη τους είναι αρκετές και με πολλές παραλλαγές, αλλά μπορούμε κατά κάποιο τρόπο να τις κατατάξουμε σε 4 μεγάλες κατηγορίες όπως θα δείτε παρακάτω:

Προσφορά Καλωσορίσματος*

Δίνεται σε όλους τους χρήστες που θα ανοίξουν πρώτη φορά λογαριασμό σε μια στοιχηματική ιστοσελίδα. Είναι αυτό που οι περισσότεροι το αναφέρουν ως προσφορά εγγραφής* και συνήθως εξαρτάται από το ποσό της πρώτης κατάθεσης του χρήστη. Οι περισσότερες στοιχηματικές στα προγράμματα επιβράβευσης* δίνουν μέχρι το 100% της κατάθεσης και μέχρι ένα ορισμένο ποσό.

Προσφορά Αφοσίωσης*

Όπως καταλαβαίνετε και απο τον τίτλο, αυτή η προσφορά αφορά τους πελάτες που παίζουν πολύ συχνά σε μια στοιχηματική. Εκτός από επιβράβευση αφοσίωσης* μπορεί να το δείτε και ως πρόγραμμα ανταμοιβής. Αρκετές στοιχηματικές έχουν εφαρμόσει τα τελευταία χρόνια αυτή την προσφορά* για να επιβραβεύουν* τους πιστούς πελάτες τους. Άλλες τις αναφέρουν σαν επιβράβευση αφοσίωσης* και άλλες σαν Loyalty Προσφορά*. Η συγκεκριμένη προσφορά συνήθως δεν απαιτεί καμία έξτρα ενέργεια από τον χρήστη, δίνεται μια ή και δυο φορές τον μήνα.

Επιβράβευση* Στοιχήματος

Πολλές φορές οι στοιχηματικές δίνουν ένα συγκεκριμένο ποσό για απευθείας ποντάρισμα, στους παίκτες τους . Αυτό το ποσό μπορείτε να το ποντάρετε σε οποιοδήποτε παιχνίδι θέλετε να στοιχηματίσετε, είτε αυτό το στοίχημα είναι μονό αποδεκτό είτε στοίχημα παρολί. Τις περισσότερες φορές αυτό το ποσό δεν έχει κάποιους δεσμευτικούς όρους, αυτό σημαίνει ότι αν κερδίσετε μπορείτε άμεσα να προχωρήσετε σε ανάληψη.

Reload Προσφορά*

Αυτή η προσφορά* μοιάζει λίγο με την προσφορά* εγγραφής των νέων παικτών, δεν αφορά όμως τους νέους παίκτες αλλά τους πιο παλιούς. Όταν οι στοιχηματικές βλέπουν ότι ένας παίκτης είναι ανενεργός για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν έχει χρήματα στον λογαριασμό του, τότε του δίνουν το reload offer για να ξανά ενεργοποιηθεί. Το reload offer συνήθως είναι το 100% της κατάθεσης που θα κάνετε μέχρι και ένα συγκεκριμένο ποσό ή σε ορισμένες περιπτώσεις το 50%. Συνήθως δίνεται στην αρχή του κάθε μήνα.

Καθημερινές Προσφορές*

Οι στοιχηματικές εκτός από τις βασικές προσφορές* που αφορούν συνήθως χρηματικά ποσά και τις δίνουν σε νέους και παλιούς παίκτες, έχουν στην φαρέτρα τους και τις καθημερινές προσφορές*. Υπάρχει πραγματικά μια πολύ μεγάλη γκάμα τέτοιων καθημερινών προσφορών και υπάρχει συνεχής ανανέωση από την μεριά των στοιχηματικών. Οι πιο σημαντικές απο αυτές είναι οι: 0% γκανιότα*, πριμ στο παρολί*, επιστροφή στοιχήματος σε λευκή ισοπαλία*, Bet builder* και Ασφάλεια στο VAR*.

*21+ ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Τι να Προσέχετε στις Προσφορές* Στοιχηματικών

Διαβάσατε πιο πάνω για τις καλύτερες προσφορές που δίνουν οι στοιχηματικές σε νέα και παλιά μέλη. Ας δούμε σε αυτή την ενότητα τι πρέπει να προσέχετε πριν πάρετε μια προσφορά για να μην βρεθείτε προ απρόοπτου. Κάθε πρόγραμμα ανταμοιβής* ή προσφορά* συνοδεύεται από όρους που θα πρέπει να τους έχετε διαβάσει και να τους αποδεχθείτε.

Μέθοδοι Κατάθεσης

Όταν θα κάνετε εγγραφή σε μια στοιχηματική, θα πρέπει να διαβάσετε τους όρους που αφορούν την προσφορά καλωσορίσματος πριν κάνετε την πρώτη σας κατάθεση. Ορισμένες στοιχηματικές έχουν αποκλείσει ορισμένες μεθόδους κατάθεσης από τις προσφορές που δίνουν στους νέους πελάτες. Συνήθως η μέθοδος κατάθεσης που αποκλείεται από τις προσφορές είναι η skrill, αλλά για να είστε σίγουροι θα πρέπει να διαβάζεται τους όρους της κάθε στοιχηματικής ξεχωριστά.

Ελάχιστη Απόδοση

Σχεδόν σε όλες τις προσφορές* που δίνονται είτε αυτές αφορούν πρόγραμμα επιβράβευσης*, είτε πρόγραμμα καλωσορίσματος, είτε reload προσφορά*, οι στοιχηματικές ορίζουν μια ελάχιστη απόδοση που θα πρέπει να τηρήσεις για να μπορέσεις να τζιράρεις το ποσό που σου έχουν ΄δώσει και στην συνέχεια να προχωρήσεις σε ανάληψη. Υπάρχει περίπτωση αν δεν τηρήσετε τους όρους να σας αφαιρεθεί η προσφορά*. 21+ ισχύουν όροι προϋποθέσεις

Τζιράρισμα

Όταν θα δημιουργήσεις λογαριασμό σε μια πλατφόρμα και λάβεις την προσφορά εγγραφής*, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτό το ποσό δεν μπορείτε να το κάνετε ανάληψη. Για να μπορέσετε να κάνετε ανάληψη το οποιοδήποτε ποσό σας έχει δοθεί ως προσφορά* θα πρέπει να το τζιράρετε κάποιες φορές. Στις περισσότερες στοιχηματικές ζητάνε από τρεις έως και πέντε φορές να έχετε τζιράρει το ποσό πριν προβείτε σε ανάληψη. 21+ ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Αγορές*

Μια πολύ σημαντική παράμετρος στους περιορισμούς που υπάρχουν στις προσφορές* των στοιχηματικών είναι και οι αγορές που είναι διαθέσιμες για να στοιχηματίσετε και να τζιράρετε το ποσό που σας έχει δοθεί. Αγορές όπως είναι τα over/under το G/G – N/G και ασιατικά χάντικαπ που έχουν καλές πιθανότητες κέρδους, είναι μερικές από αυτές που θα διαπιστώσετε πως έχουν αποκλειστεί και δεν σας επιτρέπετε να ποντάρετε σε αυτές. 21+ ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Cash Out*

Το cash-out* θα το βρείτε πλέον σε όλες τις στοιχηματικές πλατφόρμες και είναι ένα εργαλείο που το χρησιμοποιούν όλο και περισσότεροι παίκτες. Όταν θα λάβετε μια προσφορά* θα πρέπει να διαβάσετε στους όρους για είστε σίγουροι αν τα στοιχήματα που θα έχουν κλείσει με cash out*, συμμετέχουν στο τζιράρισμα που απαιτείτε για την συγκεκριμένη προσφορά. 21+ ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ημερομηνία Λήξης της Προσφοράς*

Είναι πολύ σημαντικό να προσέξετε όταν θα πάρετε μια προσφορά*, αν υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο που θα πρέπει να ολοκληρωθεί το τζιράρισμα του ποσού που σας έχει δοθεί. Είναι ένας περιορισμός που αρκετοί παίκτες δεν δίνουν μεγάλη σημασία και όταν τελικά θα λήξει το χρονικό περιθώριο, τους αφαιρείτε από τον λογαριασμό το χρηματικό ποσό που τους έχει δοθεί. *ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Τέλος καλό είναι να αναφέρουμε πως στο πλαίσιο του υπεύθυνου στοιχηματισμού, αν πιστεύετε ότι έχετε κάποιο πρόβλημα με τον τζόγο και δεν μπορείτε να απολαύσετε τα παιχνίδια παίζοντας με μέτρο, θα πρέπει να επισκεφτείτε το www.kethea alfa.gr για να δοθεί η μέγιστη βοήθεια. Μπορείτε επίσης να λάβετε υποστήριξη απο το ΚΕΘΕΑ στο τηλ 2109237777, γιατί τίποτα δεν αξίζει περισσότερο από το να απολαμβάνεις αυτό που σου αρέσει με υπεύθυνο τρόπο.

Κωδικός Προσφοράς*

Οι στοιχηματικές πλατφόρμες (σε μερικές περιπτώσεις) σας δίνουν έναν κωδικό ενεργοποίησης μέσω κινητό μήνυμα (sms) ή μέσω email. Αυτό το κάνουν ώστε να επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας και να ενεργοποιηθεί κάποια προσφορά* που έχετε λάβει από την συγκεκριμένη στοιχηματική. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τον κώδικα σε κάποιο ειδικό πεδίο που θα σας υποδειχθεί κατά την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας.

Η Άποψη μας

Η μάχη των προσφορών καλά κρατεί ανάμεσα στις στοιχηματικές πλατφόρμες και όπως φαίνεται αυτή η μάχη όχι μόνο δεν θα έχει τελειωμό αλλά θα διευρύνεται κιόλας, αφού ετοιμάζονται και νέοι μεγάλοι παίκτες να μπουν στην Ελληνική αγορά του online στοιχήματος. Από όλη αυτή την “αναμπουμπούλα” ο μόνος κερδισμένος είναι ο τελικός καταναλωτής, δηλαδή ο παίκτης του στοιχήματος ή του casino.

Πολλές επιλογές, μεγάλες οι στοιχηματικές προσφορές*, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι απλά να αναζητήσετε την προσφορά* που σας ταιριάζει περισσότερο. Δεν είναι αναγκαίο να κάνετε εγγραφή μόνο σε μια στοιχηματική για να επωφεληθείτε των προσφορών που έχει, μπορείτε να κάνετε πολλούς λογαριασμούς σε διάφορες στοιχηματικές ώστε να έχετε μεγαλύτερο όφελος αλλά και καλύτερο μέτρο σύγκρισης, αποδόσεων υπηρεσιών και προσφορών*.

Θα σας συμβουλεύαμε να κάνετε συνεχώς αναζητήσεις όσον αφορά τις προσφορές* των στοιχηματικών ιστοσελίδων, επειδή κάνουν συνεχώς αλλαγές και είναι πολύ πιθανόν κάποια προσφορά* που είχατε δει πριν από κάποιο χρονικό διάστημα να μην ισχύει. Αναζητήστε τις στοιχηματικές με τις καλύτερες προσφορές* στο στοίχημα πριν αποφασίσετε που θα κάνετε την εγγραφή σας.

21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Αρμόδιος ρυθμιστής ΜGA. Συμμετοχή μόνο άνω των 21 ετών. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 2109237777.

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

Bonus Εγγραφης com
© 2021 BonusEggrafis.com | 21+ Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 1114