Betrebels Εγγραφή bonus
3.0

Betrebels Εγγραφή

Betrebels : Παίξε στοίχημα με κορυφαίες αποδόσεις!
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | MGA
BonusEggrafis » Betrebels Εγγραφή
 • ✓ Sports Loyalty*
 • ✓Πριμ στο Παρολί*
 • ✓Τένις και μπάσκετ παρολί*
 • ✓Προσφορές* στο live

Διατηρώντας ένα πιο χαμηλό προφίλ σε σχέση με άλλες στοιχηματικές πλατφόρμες και χωρίς πολλές φανφάρες, η Betrebels κάνει σημαντικά και σταθερά βήματα τα τελευταία χρόνια, έχοντας αποκτήσει ένα μεγάλο και πιστό κοινό στην χώρα μας που συνεχώς αυξάνεται.

Μετρά 11 χρόνια αδιάληπτης παρουσίας στην Ελληνική αγορά, λειτουργώντας νόμιμα, αφού έχει αδειοδοτηθεί από την ΕΕΕΠ και βρίσκεται υπό το καθεστώς της Rebels Gaming Limited όπου ελέγχεται από την αρμόδια αρχή της Μάλτας (αρμόδιος ρυθμιστής mga) που εξασφαλίζει στο έπακρον την ασφάλεια σε κάθε παιχνίδι όπως και τις συναλλαγές. Η Betrebels ακολουθεί μια ραγδαία ανοδική πορεία και δεν υστερεί σε κανέναν τομέα σε σχέση με μεγάλες ιστοσελίδες, αποτελώντας μια από τις πλέον εγγυημένες και ασφαλείς ιστοσελίδες για στοίχημα.

betrebels offers

Η Betrebels αποτελεί προϊόν δημιουργίας από άτομα που γνωρίζουν καλά τον χώρο, διαθέτοντας πολυετή θητεία στο online betting και στα τυχερά παιχνίδια. Έχει κατανοήσει και μελετήσει πλήρως την ελληνική αγορά, γνωρίζοντας άριστα τις απαιτήσεις των παικτών, κάτι που αποτελεί έναν πρώτο λόγο για την Betrebels εγγραφή σου, καθώς είναι σημαντικό κριτήριο όταν μια αναδυόμενη στοιχηματική προσπαθεί συνεχώς να εξελιχθεί και να βελτιωθεί στις αδυναμίες της.

Αρχικά η Betrebels διαθέτει μια απλή και φιλική πλατφόρμα που εκ πρώτης όψεως διακρίνεται για την αισθητική της, απευθυνόμενη σε κάθε ηλικία και κάθε τύπο παίκτη. Είναι μια από τις στοιχηματικές πλατφόρμες που είναι συμβατές με κάθε λογισμικό για mobile tablet, με την πλοήγηση στο στοίχημα να είναι ταχύτατη.

Στο πρακτικό κομμάτι η Betrebels παίζει δυνατά με ανταγωνιστικές αποδόσεις και τεράστια γκάμα σε αγορές, καθώς έπειτα από την τελευταία αναβάθμιση των παροχών της, έχει ανεβάσει το επίπεδο σε αγορές στο ποδόσφαιρο με πλήθος σε ασιατικά χάντικαπ, ενώ επίσης διατίθενται αρκετά ειδικά στοιχήματα για διάφορα αθλητικά γεγονότα και μη. Εδώ επίσης μπορείς να παίξεις στοίχημα και σε άλλα σπορ εκτός του ποδοσφαίρου, καθώς τένις και μπάσκετ έχουν την τιμητική τους.

Σημαντικός λόγος για να επιλέξεις την Betrebels για την εγγραφή σου είναι το δυνατό live betting που θα βρεις σε συνδυασμό με το live streaming, όπως επίσης και η χρήσιμη υπηρεσία του cash out*. Οι προσφορές* της Betrebels είναι σε υψηλά επίπεδα και αρκετά γενναιόδωρες, ενώ η ιστοσελίδα δραστηριοποιείται και στα τυχερά παιχνίδια, διαθέτοντας ένα πλήρες και αξιόλογο καζίνο. Αφού λοιπόν πήρες μια πρώτη ματιά για τον λόγο που πρέπει να εγγραφείς στην εν λόγω πλατφόρμα, πιο κάτω θα δεις αναλυτικότερα προσφορές* και υπηρεσίες.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Στοίχημα με πολλά ειδικά στοιχήματα, εύχρηστη και τελευταίας τεχνολογίας ιστοσελίδα και όλα αυτά με κορυφαίες καθημερινές προσφορές*
3,0 rating
3.0
21+ | MGA

Betrebels Προσφορές*

betrebels rewardsΟι Betrebels διαθέτει ένα ελκυστικό πακέτο σε προσφορές*, διαθέτοντας ένα από τα πιο αξιόλογα προγράμματα επιβράβευσης. Για τους λάτρεις των παρολί υπάρχουν προσφορές* που μπορούν να αυξήσουν σε μεγάλο βαθμό τα κέρδη τους στα κερδισμένα στοιχήματα.

Επιπλέον στην Betrebels δεν θα μπορούσαν να λείπουν το τένις και μπάσκετ σε εξαιρετικές αποδόσεις, όπου είναι από τις λίγες πλατφόρμες που επιστρέφουν στοιχήματα στα εν λόγω σπορ. Για να δεις περεταίρω τις προσφορές* της Betrebels θα πρέπει να κάνεις εγγραφή στην πλατφόρμα, αν δεν το έχεις κάνει ήδη. Ενδεικτικά παραθέτουμε κάποιες από τις προσφορές*:

 • Sports Loyalty*

Η Betrebels είναι η μοναδική πλατφόρμα στην Ελλάδα που παρέχει προσφορές* σαν αυτή, αφού η ιστοσελίδα δεν αφήνει τα μέλη της ανικανοποίητα. Ουσιαστικά είναι το πρόγραμμα επιβράβευσης* και χωρίς υπερβολή κατατάσσεται στα πιο γενναιόδωρα της αγοράς, με τα εγγεγραμμένα μέλη να ανταμείβονται με τον καλύτερο τρόπο, ανάλογα με την δραστηριότητα τους στο παιχνίδι και δίνεται σε τακτικά διαστήματα.

 • Πριμ στο Παρολί*

Η Betrebels σκέφτεται εμπράκτως για τους λάτρεις των παρολί. Σε περίπτωση λοιπόν που το στοίχημα σου επιβεβαιωθεί, ο bookmaker θα σε ανταμείψει στο παιχνίδι σου ενισχύοντας τις αποδόσεις κάτι που αυξάνει αυτόματα το κέρδος από το παρολί δελτίο.

 • Τένις και μπάσκετ παρολί*

Καινοτόμα προσφορά* από την Betrebels, με την πλατφόρμα να επιστρέφει τα χαμένα παρολί, που χάθηκαν για ένα σετ ή έναν πόντο, δίνοντας έμφαση στους λάτρεις των συγκεκριμένων σπορ. Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχουν όροι συμμετοχής και καλό θα ήταν να ρίξεις μια ματιά πριν συμμετάσχεις.

 • Προσφορές* στο live

Στην Betrebels δεν συναντάς μόνο ανταμοιβή στα παρολί, αλλά και στο live betting, με την ιστοσελίδα να επιλέγει ένα σημαντικό παιχνίδι, προσφέροντας το 50% του στοιχήματος στα μέλη που θα ποντάρουν σε αυτό πριν την έναρξη.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Betrebels Υπηρεσίες

betrebels prosforesH Betrebels διαθέτει σε υψηλά στάνταρ και τις υπηρεσίες της, δίνοντας την δυνατότητα στον κάθε παίκτη να στοιχηματίζει με ευνοϊκές προϋποθέσεις. Η προσθήκη του live streaming έδεσε με το εξαιρετικό live betting, όπου η ιστοσελίδα έκανε το όνομα της σε μεγάλο βαθμό, δίνοντας μια πολύτιμη λύση στους παίκτες κατά του τυφλού πονταρίσματος.

 • Cash out*

Το cash out* αποτελεί ίσως την πιο χρήσιμη υπηρεσία και τη Betrebels δεν θα μπορούσε να μην το διαθέτει, γλιτώνοντας τους παίκτες από τα εμφράγματα των τελευταίων λεπτών. Οι παίκτες λοιπόν παίρνουν την κατάσταση του στοιχήματος στα χέρια τους, αποφασίζοντας για το πότε επιθυμούν να κλείσουν στο δελτίο τους, εξασφαλίζοντας κάποιο κέρδος. Αφορά επίσης και το Live στοίχημα.

 • Multiview

Σχετίζεται άμεσα με τους παίκτες του παρολί άλλα όχι μόνο, με την Betrebels να δίνει την δυνατότητα παρακολούθησης πολλών γεγονότων ταυτόχρονα στο live στοίχημα. Με αυτόν τον τρόπο οι παίκτες είναι μονίμως ενημερωμένοι για το στοίχημα τους.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Στοίχημα με πολλά ειδικά στοιχήματα, εύχρηστη και τελευταίας τεχνολογίας ιστοσελίδα και όλα αυτά με κορυφαίες καθημερινές προσφορές*
3,0 rating
3.0
21+ | MGA

Η γνώμη μας

betrebels promoΗ Betrebels βαδίζει με σταθερά βήματα και αναμφίβολα τα επόμενα χρόνια θα βρεθεί για τα καλά στο στοιχηματικό προσκήνιο της χώρας μας, πραγματοποιώντας συνεχώς αρκετές βελτιστοποιήσεις που ανεβάζουν αισθητά την ποιότητα της. Δεν συγκαταλέγεται στις πολυδιαφημισμένες ή στις ηχηρές στοιχηματικές, όμως δεν έχει απολύτως τίποτα να ζηλέψει από τις πασίγνωστες ιστοσελίδες που κυκλοφορούν στην στοιχηματική αγορά.

Μια επίσκεψη στην πλατφόρμα της betrebels είναι αρκετή για να καταλάβει κάποιος την ποιότητα και την σιγουριά που παρέχει η ιστοσελίδα σε αυτούς που ψάχνουν στοίχημα στο διαδίκτυο. Η σοβαρότητα και η αξιοπιστία σε κάθε συναλλαγή είναι εγγύηση στην betrebels, έχοντας δημιουργήσει αρκετά μεγάλο Ελληνικό κοινό τα τελευταία χρόνια. Η μεγάλη γκάμα αγορών και τα ειδικά στοιχήματα σε συνδυασμό με τις υψηλές αποδόσεις είναι τα θετικά πρόσημα σχετικά με το παικτικό κομμάτι, ενώ οι betebels προσφορές* κρατούν ζεστό το ενδιαφέρον των παικτών.

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης το εξαιρετικό τμήμα εξυπηρέτησης, με το live chat να έχει προστεθεί πρόσφατα, δίνοντας μια περεταίρω γρήγορη λύση εφόσον προκύψει κάποιο ζήτημα. Η Betrebels λοιπόν παρέχει στον κάθε παίκτη αυτό που χρειάζεται, προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο, και αξίζει να εγγραφείς σε μια πλατφόρμα όπως αυτή που αναζητά συνεχώς την εξέλιξη.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Οδηγίες εγγραφής Βήμα – Βήμα

🟠 H δημιουργία λογαριασμού στην betrebels είναι μια σχετικά απλή διαδικασία. Μόλις θα κάνεις κλικ σε κάποιον σύνδεσμο ή διαφημιστικό μπάνερ που θα βρεις στο bonus eggrafis.com, θα μεταφερθείς στην ιστοσελίδα της betrebels. Εκεί στο πάνω μέρος δεξιά της σελίδας θα δεις ένα κόκκινο κουμπί να γράφει  «εγγραφή».
🟣 Κάνοντας κλικ εκεί θα σου ανοίξει η φόρμα εγγραφής θα πρέπει να συμπληρώσεις αρχικά τα προσωπικά σου στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση κλπ) και στην συνέχεια να επιλέξεις ένα user name, password και έναν κωδικό ασφαλείας. Αφού θα αποδεχθείς τους όρους και θα βεβαιώσεις ότι είσαι πάνω από 21 χρονών, θα πατήσεις το κουμπί που λέει “εγγραφή”
🟢 Αμέσως μετά θα λάβεις στο email σου ένα μήνυμα με ένα λινκ ενεργοποίησης του λογαριασμού σου. Μόλις κάνεις κλικ σε αυτό το λινκ ο λογαριασμός σου είναι εν μέρει έτοιμος. Για να ολοκληρωθεί κανονικά όλη η διαδικασία της εγγραφής θα πρέπει να κάνεις την ταυτοποίηση των στοιχειών σου και την 1η κατάθεση. Τόσο εύκολα και απλά μπορείς να δημιουργήσεις λογαριασμό στην betrebels.

Εταιρεία – Εποπτεία

Η Betrebels λειτουργεί με απόλυτη νομιμότητα στην χώρα μας, μέσω της Rebels Gaming Limited παρέχοντας απόλυτη ασφάλεια και εγγυημένη αξιοπιστία στο κάθε εγγεγραμμένο μέλος.  Ελέγχεται από την αρμόδια ρυθμιστική αρχή της Μάλτα (ΜGA). Η Rebels Gaming Ltd με αριθμό C51793 έχει το γραφείο της στην Μάλτα και πιο συγκεκριμένα στην διεύθυνση 177A St. Moritz, Tower Road, Sliema SLM 1603.

Στοίχημα με πολλά ειδικά στοιχήματα, εύχρηστη και τελευταίας τεχνολογίας ιστοσελίδα και όλα αυτά με κορυφαίες καθημερινές προσφορές*
3,0 rating
3.0
21+ | MGA

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | 21+ ετών, ΚΕΘΕΑ: 2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA

Συχνές Ερωτήσεις για τη Betrebels

Πως κάνω εγγραφή στην betrebels;

Η διαδικασία εγγραφής στην betrebels είναι εξαιρετικά εύκολη, χωρίς να διαφέρει από τις υπόλοιπες στοιχηματικές πλατφόρμες. Με την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα θα δείτε την επιλογή "ΕΓΓΡΑΦΗ", την οποία αν επιλέξετε θα σας ανοίξει η φόρμα εγγραφής όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα απαιτούμενα στοιχεία σας. Έπειτα από λίγα λεπτά θα σας σταλεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ένα λινκ ενεργοποίησης. Μόλις ανοίξετε αυτό το λινκ θα ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στον εν λόγω μπουκ.

Ποιες είναι οι betrebels προσφορές*;

Εφόσον επιθυμείτε να μάθετε για τις προσφορές* της betrebels θα πρέπει να εγγραφείτε στην πλατφόρμα ή να συνδεθείτε εφόσον είστε ήδη εγγεγραμμένο μέλος. Η ιστοσελίδα σέβεται την νομοθεσία, για αυτό δεν μπορούν να αναφερθούν περισσότερα για τις προσφορές* ή επιβράβευση νέων πελατών. Αυτά είναι πεδία που θα πρέπει να τα ανακαλύψετε μόνοι σας.

Πως κάνω ταυτοποίηση;

Αποτελεί μια απλούστατη διαδικασία, όπου θα πρέπει να ανεβάσετε στον λογαριασμό σας 2 έγγραφα: Ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα σε έγχρωμο φωτοαντίγραφο και με τις δύο όψεις. Λογαριασμό ΔΕΚΟ τελευταίου τριμήνου για επιβεβαίωση μόνιμης κατοικίας.

Πώς κάνω κατάθεση στη betrebels;

Για να κάνεις την 1η κατάθεση στην betrebels πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο λογαριασμό σου και να πατήσεις το κουμπί "κατάθεση". Στην συνέχεια επιλέγεις τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείς, βάζεις το χρηματικό ποσό και τα στοιχεία που απαιτούνται και πατάς το κουμπί που γράφει "κατάθεση".

Πώς κάνω ανάληψη στη betrebels;

Πρώτα πρέπει να συνδεθείς στο λογαριασμό σου. Μετά πατάς την επιλογή που γράφει "τράπεζα". Στη συνέχεια πατάς το κουμπί που γράφει "ανάληψη", συμπληρώνεις τα στοιχεία που θα σου ζητηθούν και όταν είσαι έτοιμος πατάς την επιλογή "ανάληψη". Η μπετρεμπελσ θα μεταφέρει τα χρήματά σου στην τράπεζά σου.

Που Ανήκει η betrebels (Ιδιοκτησία)

Η Betrebels λειτουργεί στην χώρα μας, μέσω της Rebels Gaming Limited. Η Rebels Gaming Ltd με αριθμό C51793 έχει το γραφείο της στην Μάλτα και πιο συγκεκριμένα στην διεύθυνση 177A St. Moritz, Tower Road, Sliema SLM 1603. 

Υπάρχει εφαρμογή για κινητά;

H betrebels δεν έχει ακόμα εφαρμογή για κινητά, αλλά έχει ένα πολύ γρήγορο mobile site με το οποίο δεν αντιμετωπίσετε κανένα πρόβλημα όσοι παίζεται από το κινητό σας.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Καταθέσεις
Αναλήψεις
Ελάχιστη Ανάληψη
Άδεια
Νόμισμα
Συσκευές

Θετικά και Αρνητικά

Μας Αρέσουν
 • Ελληνικό Live Chat
 • Live Betting με Multiview
 • Cash Out*
 • Καθημερινές Προσφορές*
 • Μεγάλη ποικιλία αγορών σε μπάσκετ
 • Γρήγορες αναλήψεις
 • Μεγάλη γκάμα virtual games
Θα Θέλαμε
 • Εφαρμογή για κινητα - ταμπλετ (app)
 • Περισσότερους τρόπους αναλήψεων
 • Περισσότερες αγορές στο τένις
Στοίχημα με πολλά ειδικά στοιχήματα, εύχρηστη και τελευταίας τεχνολογίας ιστοσελίδα και όλα αυτά με κορυφαίες καθημερινές προσφορές*
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | MGA
3.0
Αποδόσεις
3.0
Mobile - App
3.0
Προσφορές*
3.0
Εξυπηρέτηση
3.0 Συνολικά
Βetrebels
3,0 rating
Betrebels : Παίξε στοίχημα με κορυφαίες αποδόσεις!
21+ | MGA
Betrebels Εγγραφή
3,0 rating
3.0/5
Bonus Εγγραφης com
© 2021 BonusEggrafis.com | 21+ Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 1114