Bwin Εγγραφή
4.0

Bwin Εγγραφή

Καθημερινές προσφορές*, Πλατφόρμα Live Betting, Cash Out* & Live Streaming*, Πολλά ειδικά & Combo
BonusEggrafis » Bwin Εγγραφή

H Bwin παρέχει ένα πλήρης στοιχηματικό πακέτο γιαυτό είναι και ένας από τους κορυφαίους bookmaker στο χώρου παγκοσμίως. Έχτισε το brand name της μέσα από την 20ετή πλέον ύπαρξη της στον χώρο, αποτελώντας μια από τις πρώτες στοιχηματικές ιστοσελίδες με έτος ίδρυσης το 1997, που κατάφερε μέσα από την υψηλή ποιότητα που προσδίδει σε ότι και αν κάνει, να εξελιχθεί σε μια από τις αγαπημένες πλατφόρμες των παικτών για online στοίχημα. Η μεγάλη ποικιλία στοιχηματικών αγορών, τα special bets και το εξαιρετικό live betting είναι οι πυλώνες που κρατούν την bwin στην κορυφή των προτιμήσεων του στοιχηματικού κοινού.

Μας αρέσει επίσης το Live Streaming* και το Cash Out* που διαθέτει, η άνεση και η προσβασιμότητα που παρέχει η πλατφόρμα έχοντας κατηγοριοποιήσει με τον καλύτερο και πιο βολικό τρόπο το μενού, ούτως ώστε τα μέλη της να βρίσκουν άμεσα την επιλογή που θέλουν. Οι Καθημερινές Προσφορές* της είναι εξίσου δυνατές για τους παίκτες της δίνοντας την ευκαιρία να βγουν κερδισμένοι. Η υψηλής αισθητικής πλατφόρμα είναι πλήρης ανανεωμένη και εύχρηστη, δίνοντας πρόσβαση από όλες τις συσκευές και όλα τα μέρη από την πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά που αποτελεί μια από τις καλύτερες στην χώρα μας.

*21+ Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

Bwin Προσφορές*

Bwin-prosforesΈνα από τα πεδία που ξεχωρίζει η συγκεκριμένη πλατφόρμα είναι οι καθημερινές προσφορές* της, αφού διαθέτει τεραστία γκάμα λόγω των πολλών αθλημάτων που υπάρχει στο μενού της. Εδώ ο κάθε παίκτης έχει το προνόμιο των προσφορών* αφού η Bwin επιβραβεύει καθημερινά τα μέλη της, ούσα αρκετά δραστήρια σε αυτόν τον τομέα.

Οι επιλογές είναι πολλές είτε για τους φαν των γνωστών πλέον παρολί, είτε για αυτούς που επιλέγουν τα ειδικά στοιχήματα. Είναι σίγουρο πως όλοι θα βρουν αυτό που ψάχνουν. Oι προσφορές* είναι προσβάσιμες μόνο όταν θα ολοκληρώσετε την εγγραφή σας. *21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

 • Build A Bet – Καινοτόμα κίνηση που αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα στο στοίχημα, ούσα από τις πρώτες στον χώρο που εισήγαγε την εν λόγω προσφορά*. Δίνεται η δυνατότητα με το build a bet στον κάθε παίκτη να συνδυάσει στο ίδιο δελτίο επιλογές από την ίδια αναμέτρηση, όπου στο παρελθόν δεν προσφέρονταν μαζί. Επί της ουσίας υπάρχει πλέον η δυνατότητα δημιουργίας συνδυαστικών στοιχημάτων, combo bet και ειδικών όπως κόρνες κάρτες, ημίχρονα και νικητής αγώνα. Αυτή είναι η προσφορά* του build a bet. *21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
 • Edit My Bet* – Ακόμη μια πρωτοποριακή προσφορά* από την στοιχηματική, η οποία λύνει τα χέρια των παικτών στα στοιχήματα. Τα μέλη πλέον έχουν την δυνατότητα επεξεργασίας των στοιχημάτων τους, ακόμη και κατά την διάρκεια του αγώνα. Η συγκεκριμένη επιλογή παρέχει μεγάλη αυτονομία σε αυτούς που την επιλέγουν, αυξάνοντας ή και μειώνοντας το αρχικό ποντάρισμα αλλά και να προσθέσουν ακόμη περισσότερες επιλογές στο δελτίο μεγαλώνοντας τις αποδόσεις. Θα πρέπει πρώτα όμως να διαβαστούν οι κανόνες συμμετοχές στην εν λόγω προσφορά* όπως συμβαίνει και στις υπόλοιπες στοιχηματικές. *21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
 • Πριμ* στο Παρολί – Ότι τακτική και αν χρησιμοποιεί κάποιος, είναι αδύνατον κάποια στιγμή να μην παίξει πεντάδες ή εξάδες. Εκτός από την μεγαλύτερη απόδοση που προσφέρεται, η αδρεναλίνη και το άγχος της έκβασης των αγώνων στα παρολί είναι αρκετά έντονη. H Bwin μεγαλώνει το σετ αποδόσεων από την στιγμή που στο δελτίο μας υπάρχουν αρκετές επιλογές, δίνοντας έτσι μια επιβράβευση με αυξημένο ποσό στους νικητές αυτής της επιλογής. Θα πρέπει και εδώ να προσεχτούν οι όροι συμμετοχής. *21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
 • Προστασία* Παρολί – Προστασία ΠαρολίΑναμφίβολα τα παρολί τα τελευταία χρόνια αποτελούν από τις πιο δημοφιλείς και αγαπημένες επιλογές των παικτών, αφού αυξάνεις τις επιλογές του δελτίου ανεβάζοντας κατά κύριο λόγο την συνολική απόδοση.Όταν όμως ποντάρεις σε πολλές επιλογές τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος της απώλειας με το ρίσκο να είναι μεγάλο, για αυτό σε προφυλάσσει, επιστρέφοντας σου το αρχικό ποντάρισμα σε περίπτωση που χαθεί μόνο μια επιλογή από το δελτίο. Θα πρέπει να δοθεί έμφαση στους κανόνες συμμετοχής πριν το ποντάρισμα. *21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
 • Επιστροφή* Χρημάτων στο 0-0 – Αποτελεί η κλασική επιλογή της επιστροφής του αρχικού πονταρίσματος που υπάρχει πλέον στις στοιχηματικές. Πιο αναλυτικά το δελτίο σου τίθεται ακυρωθέν αν η αναμέτρηση που στοιχημάτισες έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα 0-0. Θα πρέπει και εδώ να εστιάσεις σημαντικά στους κανόνες συμμετοχής πριν το ποντάρισμα σου. *21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
Καθημερινές προσφορές*, Πλατφόρμα Live Betting, Cash Out* & Live Streaming*, Πολλά ειδικά & Combo
4,0 rating
4.0
21+ | UKGC

Bwin Υπηρεσίες

Πέρα από το κομμάτι των προσφορών*, η Bwin δείχνει άψογο επαγγελματισμό και ενεργητικότητα στο κομμάτι των υπηρεσιών που παρέχοντας σε υψηλό επίπεδο, δίνοντας σημαντικές λύσεις και επιλογές στα χέρια των εγγεγραμμένων μελών της και ιδιαίτερα στο live στοίχημα. *21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

bwin live streamingLive Streaming* – Τις περισσότερες φορές αυτό που θα κοιτάξει κάποιος να βρει στον ζωντανό στοιχηματισμό είναι το live streaming*, δίνοντας την εικόνα της αναμέτρησης που θέλουν να στοιχηματίσουν. Η συγκεκριμένη υπηρεσία διαθέτει ένα από τα καλύτερα live betting στον ελληνικό χώρο.

Η Bwin προσφέρει σε ζωντανή μετάδοση τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, και πληθώρα αθλητικών γεγονότων 24 ώρες, ενώ έχει την τάση να αυξάνει το ρεπερτόριο της, παρέχοντας έμπρακτη οπτική βοήθεια για ένα άρτιο ποντάρισμα στο live. *21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Cash Out* – Από τα σημαντικότερα χαρτιά του κάθε παίκτη είναι το cash out*, αφού γλιτώνει από τα απρόσμενα και οδυνηρά στραβοπατήματα των τελευταίων λεπτών. Δίνει στα χέρια των παικτών τον έλεγχο του δελτίου, αποφασίζοντας για το αν θέλουν να κλείσουν το στοίχημα ή όχι πριν το τέλος του παιχνιδιού. Πριν συμβεί κάτι αρνητικό δηλαδή έχεις την δυνατότητα να κλείσεις το ποντάρισμα, ορίζοντας μια συνθήκη, ένα συγκεκριμένο ποσό, αυτό είναι δηλαδή το cash out*. Επίσης προσφέρεται και η δυνατότητα για αυτόματο cash out*. *21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

bwin-livebettingMobile App – Στην διαθέσιμη εφαρμογή της ιστοσελίδας το παιχνίδι γίνεται πιο εύκολο και προσιτό από όπου και αν είσαι με μοναδική απαραίτητη προϋπόθεση την καλή σύνδεση στο ίντερνετ. Από την στιγμή που η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία είναι φυσικό το βάρος να πέσει στον συγκεκριμένο τομέα, αφού πλέον οι περισσότεροι παίζουν από κινητές συσκευές.

Το app του μπουκ προσαρμόζεται άριστα σε κάθε λογισμικό και σε κάθε οθόνη, με την ιστοσελίδα να είναι πλήρως εύχρηστη και καλοσχεδιασμένη για το κάθε είδος παίκτη. Στην ουσία πρόκειται για μια απλή και ελαφριά εφαρμογή χωρίς κολλήματα και από mobile tablet, κάνοντας σύνδεση στον λογαριασμό σας. *21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Γιατί Πρέπει να Παίξεις στη Bwin

Πρόκειται για έναν αμιγώς ποδοσφαιρικό book που έχτισε κυρίως το όνομα του από το άκρως ποιοτικό και γρήγορο live betting αλλά και για την τεράστια ποικιλία στα ειδικά στοιχήματα. Η γκάμα αθλητικών γεγονότων και αγορών και οι επιλογές σε ασιατικά χάντικαπ καθημερινά είναι τεράστια, ενώ επίσης οι καθημερινές προσφορές* για τα εγγεγραμμένα μέλη είναι τρομερά ελκυστικές, με την υπηρεσία του cash out* να διευκολύνει το online στοίχημα. Oι αποδόσεις είναι αρκετά υψηλές και συνδυάζονται με τις προσφορές*, με την δημοφιλέστερη να είναι το προστασία* στο παρολί.

Η Bwin βρίσκεται αδιάληπτα στην κορυφή, κρατώντας ψηλά τα στάνταρ, αφού και ο πιο απαιτητικός παίκτης μένει ικανοποιημένος μέσα από την τεράστια γκάμα αγορών και τις υπηρεσίες που παρέχονται, δίνοντας σου την δυνατότητα να ποντάρεις σε πάνω από 35 σπορ., ενώ το live chat είναι διαθέσιμο σε συνδυασμό με το e mail.

Όλοι οι παραπάνω λόγοι αλλά και οι πιο κάτω που θα δεις αναλυτικότερα, συνθέτουν ένα πλήρες πακέτο για να εγγραφείς στην πιο γνωστή ίσως ιστοσελίδα του 2021.

Συχνές Ερωτήσεις

Πώς Κάνω τη Bwin Εγγραφή;

Απλούστατη και γρήγορη η διαδικασία τις εγγραφής στη εν λόγω ιστοσελίδα. Ουσιαστικά πατάς το κουμπί "εγγραφή" και μεταφέρεσαι στη στοιχηματική bwin. Μετά απλά πατάς το κίτρινο κουμπί που γράφει "εγγραφή" και συμπληρώνεις τα στοιχεία σου. Απαραίτητη προϋπόθεση ότι πρέπει να είσαι άνω των 21 ετών.

Πώς Κάνω τη Bwin Ταυτοποίηση;

Και εδώ η διαδικασία που ακολουθείται είναι εξαιρετικά απλή και άμεση. Για να γίνει η ταυτοποίηση του λογαριασμού σας, θα πρέπει να ανεβάστε ένα επίσημο έγγραφο που να δηλώνει την ταυτότητά σας όπως η αστυνομική σας ταυτότητα ή το διαβατήριο, καθώς και ενός αποδεικτικού διεύθυνσης κατοικίας όπως ένας λογαριασμός ρεύματος.

Ποιές Είναι οι Προσφορές* της Bwin;

Στην bwin υπάρχει ειδική σελίδα, που μπορείς να βρεις όλες τις προσφορές*. Θα πρέπει όμως να σας αναφέρουμε ότι η Επιτροπή Εποπτείας & Ελέγχου Παιγνίων στην Ελλάδα απαγορεύει στις στοιχηματικές να επικοινωνούν τις προσφορές* τους. Οπότε για να μπορέσετε να δείτε αυτή την σελίδα θα πρέπει να γίνετε μέλος.

*21+ Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Καταθέσεις
Αναλήψεις
Ελάχιστη Ανάληψη
Άδεια
Νόμισμα
Συσκευές

Θετικά και Αρνητικά

Μας Αρέσουν
 • Επιστροφή* στα παρολί
 • Καθημερινές προσφορές*
 • Live Streaming*
 • Αυτόματο Cash Out*
 • Ενισχυμένες αποδόσεις*
 • Μοντέρνα και γρήγορη σελίδα
 • Γρήγορες αναλήψεις
 • Bet Builder
Θα Θέλαμε
 • Συναλλαγές με Μoneysafe
 • Ασιατικά Χάντικαπ
 • Μικρότερη γκανιότα σε όλα τα πρωταθλήματα
Καθημερινές προσφορές*, Πλατφόρμα Live Betting, Cash Out* & Live Streaming*, Πολλά ειδικά & Combo
4.0
Αποδόσεις
4.0
Mobile - App
4.0
Προσφορές*
4.0
Εξυπηρέτηση
4.0 Συνολικά
Bwin Εγγραφή
4,0 rating
4.0/5
Bonus Εγγραφης com
© 2021 BonusEggrafis.com | 21+ Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 1114