Novibet Εγγραφή
4.3

Novibet Εγγραφή

Τώρα γράφει τη δική σου ιστορία.
BonusEggrafis » Novibet Εγγραφή

novibet εγγραφηΗ διαρκής εξέλιξη και αναβάθμιση της Novibet την τελευταία δεκαετία είναι εντυπωσιακή, αφού πλέον συγκαταλέγεται στις κορυφαίες στοιχηματικές ιστοσελίδες στου Ελλαδικού χώρου. Κατανοεί και σέβεται στο έπακρον τις ανάγκες του απαιτητικού ελληνικού κοινού, συνδυάζοντας όλες τις ανάγκες ενός παίκτη στοιχήματος.

Είναι η μοναδική στον ελληνικό χώρο που διαθέτει ιδιόκτητη πλατφόρμα, ούσα πλήρως ανανεωμένη και με υψηλής αισθητικής Design κάνοντας το παιχνίδι του κάθε μέλους της απολαυστικό και γρήγορο χωρίς κολλήματα. Με μια περιήγηση στην ιστοσελίδα της εύκολα κάποιος θα καταλάβει το τεράστιο και προσιτό μενού, που έχει κατηγοριοποιηθεί με τον πιο προσιτό τρόπο διευκολύνοντας έτσι το κάθε μέλος να βρει άμεσα τις επιλογές του.

Novibet Προσφορές*

H Novibet διαθέτει αδιάληπτα και καθημερινά μια σωρεία από άκρως ελκυστικές προωθητικές ενέργειες για τα εγγεγραμμένα μέλη της, θέλοντας πρωτίστως την πλήρη διασκέδαση και ευχαρίστηση για τον κάθε παίκτη. Προσφέρεται γκανιότα* σε κάποιες από τις σημαντικές ημερήσιες αναμετρήσεις, ενώ για τους λάτρεις των ειδικών και των παρολί υπάρχουν δελεαστικές προσφορές*.

 • Ενισχυμένο Παρολί* – Πολύ δημοφιλής και αγαπητή επιλογή για την πλειοψηφία του κοινού, αφού επιλέγοντας το παρολί σε στοίχημα αυξάνει την συνολική τιμή της απόδοσης. Η Νοβιμπετ κάνει αυτήν την επιλογή πιο δελεαστική, αφού αυξάνει τις αποδόσεις στα παρολί. Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να υπάρχουν τουλάχιστον τρεις αναμετρήσεις στο ποντάρισμα και σε περίπτωση νίκης τότε η εν λόγω στοιχηματική ενισχύει την απόδοση αυξάνοντας τα κέρδη. (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)
 • Eπιστροφή στο 0-0* – Πρόκειται πλέον για την κλασική περίπτωση που συναντά κάποιος από τις στοιχηματικές πλατφόρμες, με τον μπουκ να επιστρέφει το αρχικό ποντάρισμα σε περίπτωση όπου οι αναμετρήσεις που πόνταρες λήξουν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Εδώ θα πρέπει όμως να τονιστεί πως δικαίωμα συμμετοχής δεν έχουν όλες οι αναμετρήσεις που λήγουν με <<λευκή ισοπαλία>>. (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)
 • Ασφάλεια στο VAR* Το VAR πλέον επηρεάζει και καθορίζει σε μεγάλο βαθμό στο στοίχημα, αφού οι αποφάσεις που αλλάζουν ή παραμένουν μέσω της συγκεκριμένης τεχνολογίας στις περισσότερες περιπτώσεις αλλάζουν την ροή των αγώνων, κάνοντας μάλιστα πολλές ζημιές στα πονταρίσματα των παικτών. Η Νοβιβετ πλέον με την συγκεκριμένη προσφορά σου επιστρέφει το αρχικό ποντάρισμα σε freebet, εφόσον στην αγορά οποιοσδήποτε σκόρερ ο παίκτης που επέλεξες σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR. Στην περίπτωση αυτή ισχύει για μονά αποδεκτά στοιχήματα και μόνο για την αγορά “Να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή”, με μέγιστη επιστροφή τα 50€ σε μια ημέρα. (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)
 • Επιστροφή στα Παρολί* – Μια ακόμη προσφορά για τους παίκτες που επιλέγουν παρολί είναι να επιστραφεί το αρχικό ποντάρισμα αν το δελτίο σου χαθεί για μια επιλογή. Το δελτίο βέβαια θα πρέπει να τηρεί τις προϋποθέσεις συμμετοχής που έχουν οριστεί. (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)
 • Σφύριξες… κι έληξε στο 88″* – Η προσφορά αυτή, δίνει σημαντική βοήθεια στους παίκτες της στοιχηματικής. Ο μπουκ προσφέρει πρόωρη λήξη στο 88΄ του αγώνα. Συγκεκριμένα προσφέρεται επιστροφή του αρχικού πονταρίσματος εφόσον μπει γκολ μετά το 88΄ του ματς, δίνοντας λύση στα χαμένα στοιχήματα των τελευταίων λεπτών. Αφορά αποκλειστικά τον ζωντανό στοιχηματισμό και δελτία που παίχτηκαν μετά το 70ο λεπτό. (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)
 • 0% Γκανιότα* – Προσφέρονται καθημερινά σημαντικές αναμετρήσεις με 0% γκανιότα*, κάτι που αυξάνει ταυτόχρονα το σετ αποδόσεων του κάθε ματς. Η συνηθισμένη προμήθεια που συναντάται στην αγορά είναι το 3% με 5%, τότε είναι εύκολο να καταλάβει κάποιος τα οφέλη του 0% στην γκανιότα*. Αφορά των νικητή αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+ *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)
 • Bet Referral* – Μια πρωτοποριακή ιδέα που δύσκολα συναντάς στον ελληνικό χώρο, αφού η ιστοσελίδα δίνει την δυνατότητα για άμεση διαπραγμάτευση με τους trader τα όρια του πονταρίσματος σε ένα δελτίο. Μετά την επαφή ο trader μπορεί να αποδεχτεί το αίτημα, είτε να το αλλάξει αλλά και να το απορρίψει. Η επιλογή αφορά αφορά μόνο τον παίκτη αν θα προχωρήσει ή όχι. (21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)
Διαθέτει μία από τις πιο μοντέρνες και καλόγουστες πλατφόρμες για live στοίχημα στην Ελλάδα, ανταγωνιστικές αποδόσεις και Cash Out* καθώς και δυνατότητα διαπραγμάτευσης ορίων στοιχήματος μέσω του Bet Referral.
4,3 rating
4.3
21+ | UKGC

Novibet Υπηρεσίες

Και στο κομμάτι των υπηρεσιών η Novi bet παίζει δυνατά, προσφέροντας υψηλή ποιότητα στο κοινό της.

Cash out*: Αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς παράγοντες στο στοίχημα, λύνοντας τα χέρια των παικτών σε κρίσιμα σημεία δίνοντας πλέον την δυνατότητα για άμεση εξαργύρωση του δελτίου αποφεύγοντας τις δυσάρεστες και αναπάντεχες εκπλήξεις.

Το τελευταίο διάστημα προστέθηκε και το Partial cash out* δίνοντας μεγαλύτερη ασφάλεια και έλεγχο στον κάθε παίκτη. Δεν μπορείς να επιλέξεις την συγκεκριμένη υπηρεσία σε αναμετρήσεις με 0% γκανιότα*, αφού αφορά επιλεγμένες αναμετρήσεις. (21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις )

Live streaming*: Προσφέρεται σε υψηλή ποιότητα συμπεριλαμβάνοντας όλα τα μεγάλα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα, αλλά και άλλα γεγονότα σε μπάσκετ τένις και βόλεϊ. Έτσι ο εν λόγω μπουκ προσφέρει ένα δυνατό όπλο στον κάθε παίκτη για καλύτερα πονταρίσματα. (21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις )

Novileague: Ο κορυφαίος διαγωνισμός δίνει την δυνατότητα στο κάθε μέλος να προσπαθήσει να βρει το ακριβές σκορ κάποιων αγώνων ή και τους σκόρερ, δίνοντας πολύ μεγάλα ποσά ως ανταμοιβή*. Σε αυτόν τον διαγωνισμό προσφέρονται κορυφαία έπαθλα* που θα πρέπει να γίνεις μέλος για να έχεις την ευκαιρία να τα λάβεις. (21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις )

Γιατί Πρέπει να Παίξεις στη Novibet

Δραστηριοποιείται από το 2010 στην Ελλάδα, έχοντας κερδίσει με το παραπάνω την εμπιστοσύνη του Έλληνα παίκτη, μέσα από την αξιοπιστία και την εχεμύθεια που προσφέρει και θα είναι έκπληξη αν τα επόμενα χρόνια δεν βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων στην χώρα μας. Οι λόγοι που σου δίνει για να εγγραφείς είναι αμέτρητοι αφού διαθέτει ασυγκράτητα μεγάλη γκάμα αγορών και προσφορών* έχοντας ως δυνατό σημείο τα ειδικά στοιχήματα και τα νέα πλέον fun bets που δεν περνούν απαρατήρητα από τους έμπειρους του στοιχήματος.

Επίσης υπάρχουν ακόμη περισσότεροι σημαντικοί λόγοι για να επιλέξεις τον εν λόγω μπουκ αν δεν αποτελείς ήδη μέλος, αφού προσφέρει καθημερινά αναμετρήσεις με μηδενική γκανιότα* και υψηλές αποδόσεις (*στην επιλογή νικητής αγώνα). Το Live betting σε συνδυασμό με το Live streaming* αποτελεί έναν ακόμη λόγο αφού προσφέρονται σε υψηλή ποιότητα με την ταχύτητα αλλά και την γκάμα πρωταθλημάτων στο live streaming* να είναι στον μέγιστο βαθμό.

Αναπόσπαστο κομμάτι για την πλατφόρμα αποτελούν και άλλες υπηρεσίες εκτός στοιχήματος, όπως το πεδίο των Virtual sports και καζίνο. Επίσης υπάρχουν και πονταρίσματα που αφορούν αποτελέσματα εκλογών ή δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα και όλα αυτά στον ίδιο λογαριασμό. Στα αξιοσημείωτα επίσης είναι το εξειδικευμένο κέντρο εξυπηρέτησης που είναι από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Όλοι οι παραπάνω λόγοι δίνουν ένα ισχυρό κίνητρο για να επιλέξεις την Νοωιβετ.

Συχνές Ερωτήσεις

Πως Κάνω Δημιουργεία Λογαριασμού στη Novibet;

Απλά πρέπει να κάνετε κλικ στο πεδίο "ΕΓΓΡΑΦΗ" στην ιστοσελίδα μας. Στην φόρμα που ανοίγει θα χρειαστεί να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας. Αμέσως μετά θα σας σταλεί email επιβεβαίωσης στον προσωπικό σας λογαριασμό. Στην συνέχεια θα πρέπει να κάνετε ταυτοποίηση στοιχείων και να προχωρήσετε στην πρώτη κατάθεση.

Που Μπορώ να Δω τις Προσφορές* της Novibet;

Kάνοντας την εγγραφή σου στην πλατφόρμα της Novibet, έχεις πρόσβαση σε όλες τις καθημερινές προσφορές*. Αυτό οφείλεται στους κανονισμούς της ΕΕΕΠ, όπου απαγορεύονται να διαφημίζονται κάθε είδους προσφορές*.

Υπάρχει Επιβράβευση* για Νέα Μέλη;

Υπάρχει για τους νέους παίκτες και νέα μέλη της στοιχηματικής. Μπαίνοντας στον λογαριασμό, ο κάθε νέος παίκτης έχει το δικαίωμα να τις δει λεπτομερώς, αφού η νομοθεσία δεν επιτρέπει την διαφήμιση τους.

Πως Κάνω Κατάθεση στη Novibet;

Για να κάνεις την πρώτη κατάθεση στη novibet πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο λογαριασμό σου και να πατήσεις το κουμπί που γράφει "κατάθεση". Έπειτα επιλέγεις τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείς, βάζεις το ποσό και τα στοιχεία που σου ζητάνε και πατάς το κουμπί που γράφει "κατάθεση".

Πως Κάνω Ανάληψη στη Novibet;

Η διαδικασία που ακολουθείται είναι ακριβώς η ίδια με αυτή της κατάθεσης, χωρίς καθυστερήσεις και προβλήματα.

Πως Κάνω Ταυτοποίηση στη Novibet;

Απλά θα χρειαστεί να στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected], μια φωτογραφία της ταυτότητας μπρος και πίσω και ένα αποδεικτικό της κατοικίας σας.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | 21+ ετών, ΚΕΘΕΑ: 2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC

Χρήσιμες Πληροφορίες

Καταθέσεις
Αναλήψεις
Άδεια
Νόμισμα
Συσκευές

Θετικά και Αρνητικά

Μας Αρέσουν
 • Καθημερινές προσφορές*
 • Δωρεάν αναλήψεις εντός 24 ωρών
 • 24/7 τμήμα εξυπηρέτησης
 • Mε 0% Γκανιότα* και στο LIVE των αγώνων
 • Ασιατικά, combo bets & ειδικά!
 • Επιστροφή στο 0-0*
 • Εξαιρετικό Mobile betting
Θα Θέλαμε
 • Μικρότερη γκανιότα στις αγορές του Ασιατικού Χάντικαπ
 • Χαμηλό cash out*
 • Περισσότερα ειδικά στο τένις
Διαθέτει μία από τις πιο μοντέρνες και καλόγουστες πλατφόρμες για live στοίχημα στην Ελλάδα, ανταγωνιστικές αποδόσεις και Cash Out* καθώς και δυνατότητα διαπραγμάτευσης ορίων στοιχήματος μέσω του Bet Referral.
4.0
Αποδόσεις
5.0
Mobile - App
4.0
Προσφορές*
4.0
Εξυπηρέτηση
4.3 Συνολικά
Novibet Εγγραφή
4,3 rating
4.3/5
Bonus Εγγραφης com
© 2021 BonusEggrafis.com | 21+ Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 1114