Goalbet Εγγραφή bonus
4.0

Goalbet Εγγραφή

H Goalbet αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς στην πλειοψηφία των παικτών στην Ελλάδα.
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ ETCB
BonusEggrafis » Goalbet Εγγραφή
 • Προσφορά Ημέρας*
 • 0% Γκανιότα*
 • Πρόγραμμα Ανταμοιβής*
 • Πριμ* Παρολί
 • Παρά Ένα*
 • Λευκή ισοπαλία*
Μας Αρέσουν
 • Κορυφαίες Αποδόσεις
 • Προσφέρει Ασιατικά Χάντικαπ
 • Καθημερινές Προσφορές*
 • 24ωρη εξυπηρέτηση στα Eλληνικά
 • Γρήγορες και αξιόπιστες συναλλαγές
 • Καταθέσεις με Moneysafe
Θα Θέλαμε
 • Λίγα ειδικά σε τένις
 • Δεν υπάρχει εφαρμογή για κινητά

Η Goalbet συμπεριλαμβάνεται στην ελίτ των κορυφαίων στοιχηματικών ιστοσελίδων, έχοντας αποκτήσει καλή φήμη στην χώρα μας, μέσα από τα προσεκτικά βήματα και την συνεχή εξέλιξη που παρουσιάζει. Αρχικά ένας από τους σημαντικούς λόγους για να προχωρήσεις στην Goalbet εγγραφή, είναι πως η εν λόγω πλατφόρμα συγκαταλέγεται στις ποιο έμπειρες του χώρου, μετρώντας έντεκα χρόνια αδιάληπτης παρουσίας στην Ελλάδα, έχοντας μετουσιώσει το προνόμιο αυτό σε υπηρεσίες του υψηλότερου επιπέδου και απόλυτη γνώση του αντικειμένου.

Goalbet promo

Η αξιοπιστία και η ταχύτητα στις συναλλαγές όπως και η απόλυτη εχεμύθεια είναι τα συνώνυμα της Goalbet, δίνοντας ένα ακόμη κίνητρο για να επιλέξεις την εν λόγω στοιχηματική. Με την πρώτη ματιά στο site της goalbet αντιλαμβάνεσαι πως έχεις να κάνεις με μια πλατφόρμα υψηλής αισθητικής  Μιλάμε για μια άκρως εύχρηστη σελίδα που παρέχει άνετο παιχνίδι, δίνοντας την δυνατότητα για ποντάρισμα σε αμέτρητες επιλογές σε πολλά αθλήματα σε παγκόσμιο επίπεδο.

H διάθεση για ανανέωση είναι έντονη και καθημερινή και αυτό κάνει την Goalbet να ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες στοιχηματικές πλατφόρμες, αφού έχει καταφέρει να ανέβει ραγδαία τα τελευταία χρόνια, ούσα πλέον στις κορυφαίες προτιμήσεις του ελληνικού κοινού. Με την εγγραφή στην Goalbet ο κάθε νέος παίκτης θα διαπιστώσει εύκολα την τεράστια γκάμα επιλογών στο sports betting με την κατηγοριοποίηση του μενού να έχει γίνει στα μέτρα του Έλληνα παίκτη.

Η λίστα με τα προσφερόμενα αθλήματα είναι τεράστια, ενώ είναι γεγονός πως διαθέτει τις καλύτερες αποδόσεις σε ποδοσφαιρικά στοιχήματα. Η Goalbet φημίζεται επίσης για την τεράστια γκάμα αγορών στους αγώνες ποδοσφαίρου καθημερινά τόσο πριν την έναρξη όσο και στο live betting, διαθέτοντας πολλά ειδικά στοιχήματα και ασιατικά χάντικαπ που είναι πλέον από τις δημοφιλείς κατηγορίες, ενώ η υπηρεσία cash out δεν θα μπορούσε να λείπει.

Σημαντικό κίνητρο επίσης για να εγγραφείς στην εν λόγω πλατφόρμα είναι η μεγάλη ποικιλία σε παιχνίδια με 0 γκανιότα* που προσφέρει καθημερινά δίνοντας έτσι την ευκαιρία για πονταρίσματα με τις καταλληλότερες συνθήκες. Όλα αυτά έρχονται για να δέσουν με τις καθημερινές προσφορές* της goalbet, ενώ διατίθεται πλούσιο πρόγραμμα ανταμοιβής* για τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη. Το τμήμα εξυπηρέτησης είναι δίπλα στο κάθε μέλος 24/7 μέσω live chat, παρέχοντας σημαντική βοήθεια.

Goalbet Προσφορές*

Οι προσφορές* στην Goalbet αποτελούν καθημερινότητα, δίνοντας χίλιους λόγους στο κάθε μέλος για να επιλέξει την εν λόγω πλατφόρμα, αφού καλύπτει όλα τα γούστα ακόμα και του πιο απαιτητικού Έλληνα παίκτη. Οι Goalbet προσφορές* είναι άκρως ελκυστικές, διατίθεται μεγάλη ποικιλία όπως αυτή για τους λάτρεις των παρολί με τα πριμ παρολί*, και το πρόγραμμα ανταμοιβής* που είναι από τα πιο γενναιόδωρα της αγοράς.

 • goalbet-o-ganiota0% Γκανιότα* : Οι μεγάλες αποδόσεις της Goalbet, έρχονται σε μεγάλο βαθμό από την 0% γκανιότα* που προσφέρετε καθημερινά σε πληθώρα σημαντικών αναμετρήσεων. Όπως γίνεται αντιληπτό λοιπόν, η ιστοσελίδα αφαιρεί το μερίδιο του bookmaker, όπου άμεσα μεγαλώνει το σετ αποδόσεων στην αναμέτρηση. Με αυτό τον τρόπο ουσιαστικά οι αποδόσεις που αποτελούν το Α και το Ω σε ένα στοίχημα, βρίσκονται σε εξωπραγματικά επίπεδα για τα ελληνικά δεδομένα. Έτσι το κάθε μέλος έχει μια σημαντική ευκαιρία να κερδίσει το μέγιστο κέρδος που μπορεί από μια αναμέτρηση. Αφορά μόνο επιλεγμένους αγώνες και τις επιλογές 1Χ2 έως την έναρξη της αναμέτρησης.
 • Προσφορά Ημέρας* : Αποτελεί μια από τις προσφορές* όπου η Goalbet εισήγαγε στο παιχνίδι, με την πλατφόρμα να εστιάζει στις πιο δημοφιλείς και διάσημες αναμετρήσεις της ημέρας. Σε αυτήν την περίπτωση δημιουργεί ένα άκρως ελκυστικό περιβάλλον για τα ήδη μέλη της, αφού στα εν λόγω ματς οι αποδόσεις είναι υψηλές και άκρως δελεαστικές. Η προσφορά* αφορά συγκεκριμένα στοιχήματα που θα πρέπει να γνωρίζεται πριν την επιλέξετε.
 • Πρόγραμμα Ανταμοιβής* : Το μεγαλύτερο μέλημα των στοιχηματικών ιστοσελίδων είναι να κρατήσουν ευχαριστημένα τα εγγεγραμμένα μέλη τους. Η εν λόγω προσφορά* αποδεικνύει του λόγου το αληθές, αφού η Goalbet επιβραβεύει και ανταμείβει έμπρακτα τα μέλη που την εμπιστεύονται σταθερά. Οι εν λόγω προσφορές* στο σύνολο έχουν να κάνουν με δραστηριότητα σε παιχνίδια, ενώ υπάρχουν ακόμη αρκετοί διάφοροι τρόποι για το κάθε μέλος.
 • Πριμ* Παρολί : Αποτελεί πλέον κλασική ανταμοιβή για τα κερδισμένα παρολί και φυσικά η Goalbet δεν θα μπορούσε να μην το διαθέτει, αφού τα παρολί είναι μια από τις κορυφαίες προτιμήσεις των παικτών και σίγουρα συγκαταλέγεται στις δημοφιλέστερες Goalbet προσφορές*. Σε αυτή την περίπτωση η στοιχηματική επιβραβεύει έξτρα με πριμ αν επιβεβαιωθούν όλες οι επιλογές του δελτίου και οι αποδόσεις ξεπερνούν το 1,25. Σημαντική προϋπόθεση αποτελεί πως το δελτίο θα πρέπει να εμπεριέχει τέσσερις αναμετρήσεις και άνω.
 • Παρά Ένα*: Η Goalbet επιστρέφει το ολοκληρωμένο αρχικό ποντάρισμα στην κατηγορία των παρολί και σε επιλογές 1Χ2 (οχι σε ειδικά στοιχήματα, ασιατικά, σκόρερ, ημίχρονα – τελικά κλπ), εφόσον χαθεί μόνο μια εκ των επιλογών.
 • Λευκή ισοπαλία* : Πλέον συγκαταλέγεται στις κλασικές καθημερινές προσφορές* που συναντάς στις στοιχηματικές πλατφόρμες, με την Goalbet να την διαθέτει επίσης. Συνήθως αυτή την προσφορά* την συναντάς σε σημαντικές αναμετρήσεις και διοργανώσεις, όπου σε περίπτωση που η αναμέτρηση που έχεις ποντάρει λήξει ισόπαλη χωρίς τέρματα, τότε η Goalbet επιστρέφει το αρχικό ποντάρισμα του δελτίου μέχρι τα 20 ευρώ. Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή είναι το ποντάρισμα σε σετ αποδόσεων πάνω από το 1,20.
Στην Goalbet θα βρείτε κορυφαίες αποδόσεις στα στοιχήματα ποδοσφαίρου, γρήγορο και αξιόπιστο Live Betting, αλλά και απίστευτες καθημερινές προσφορές*
4.0 rating
4.0
21+ ETCB

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | 21+ ετών, ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιοι ρυθμιστές: MGA/ETCB

Goalbet Υπηρεσίες

goalbet-live-streamingΗ Goalbet είναι στα ίδια επίπεδα και στο κομμάτι των υπηρεσιών, όπου παρέχει την ύψιστη ποιότητα και στήριξη στα εγγεγραμμένα μέλη της, παρέχοντας άνετο και γρήγορο παιχνίδι.

 • Live Streaming* : Το live streaming είναι το πολυτιμότερο όπλο στα χέρια ενός παίκτη για να αποφύγει τα τυφλά πονταρίσματα, βοηθώντας αισθητά τον κάθε παίκτη μέσα από την ζωντανή εικόνα του εκάστοτε αγώνα και πόσο μάλλον στο live betting. Η Goalbet προσφέρει την δυνατότητα στον κάθε παίκτη να βλέπει σε ζωντανή μετάδοση την αναμέτρηση σε πληθώρα αναμετρήσεων καθημερινά. Η ανάλυση είναι σε κορυφαία επίπεδα, έχοντας εικόνα από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
 • Cash Out* : Σημαντικό πλεονέκτημα, ιδιαίτερα για αυτούς όπου επιλέγουν το live betting, με την Goalbet να προσφέρει cash out* κλείνοντας έγκαιρα το στοίχημα όταν αυτό είναι επιθυμητό, διώχνοντας έτσι το άγχος των τελευταίων λεπτών και πιθανόν απρόσμενα αποτελέσματα. Σε αυτήν την περίπτωση υπάρχουν όροι και προϋποθέσεις που θα πρέπει να διαβαστούν εξ ολοκλήρου.
 • Το Quickbet : Καινοτόμο εργαλείο από την Goalbet, που δίνει την ευκαιρία στον κάθε παίκτη να αναζητήσει ένα δελτίο η κάποιον αγώνα που επιθυμεί, με την αναζήτηση να είναι ταχύτατη, πληκτρολογώντας απλά το όνομα της ομάδας.

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Goalbet Εγγραφή

🟠 H δημιουργία λογαριασμού στην Goalbet είναι μια σχετικά απλή διαδικασία. Μόλις θα κάνεις κλικ σε κάποιον σύνδεσμο ή διαφημιστικό μπάνερ που θα βρεις στο bonus eggrafis.com, θα μεταφερθείς στην σελίδα της Goalbet. Εκεί στο πάνω μέρος δεξιά θα δεις ένα κόκκινο κουμπί να γράφει <<εγγραφή>>.
🟣 Κάνοντας κλικ εκεί θα σου ανοίξει η φόρμα εγγραφής, όπου θα πρέπει να συμπληρώσεις τα προσωπικά σου στοιχεία (Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, διεύθυνση, email κλπ). Αφού θα αποδεχθείς τους όρους και θα βεβαιώσεις ότι είσαι πάνω από 21 χρονών, θα πρέπει να πατήσεις στο κάτω μέρος της φόρμας που γράφει εγγραφή.
🟢 Αμέσως μετά θα λάβεις στο email σου ένα μήνυμα με ένα λινκ ενεργοποίησης του λογαριασμού σου. Μόλις κάνεις κλικ σε αυτό το λινκ ο λογαριασμός σου είναι εν μέρει έτοιμος. Για να ολοκληρωθεί κανονικά όλη η διαδικασία της εγγραφής θα πρέπει να κάνεις και την ταυτοποίηση των στοιχειών σου και να κάνεις την 1η κατάθεση. Τόσο εύκολα και απλά μπορείς να δημιουργήσεις λογαριασμό στην Goalbet.

Η Γνώμη μας για την Γκολμπετ

goalbet εγγραφήΌπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από όλα τα παραπάνω, η Goalbet σέβεται και εξετάζει στον μέγιστο βαθμό όλες τις ανάγκες και τις επιθυμίες του κοινού με απόλυτη επιτυχία. Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως σε κάποιες κατηγορίες πατάει στην κορυφή των επιδόσεων στον χώρο του διαδικτυακού στοιχήματος.

Στην Goalbet η τεράστια γκάμα επιλογών για ποντάρισμα προκαλεί ίλιγγο, με το σίγουρο να είναι πως ο εκάστοτε παίκτης δεν θα στερέψει από επιλογές. Παράλληλα διατίθεται πλήθος αγορών σε πάρα πολλά αθλήματα, με τα ειδικά στοιχήματα και τα ασιατικά χάντικαπ να αποτελούν μια από τις σπεσιαλιτέ της πλατφόρμας.

Η Goalbet παίζει δυνατά και στο live betting, παρουσιάζοντας ποιοτική εικόνα, με το παιχνίδι να είναι γρήγορο και άνετο λόγω της τακτικής ανανέωσης της πλατφόρμας. Live streaming και cash out συμβάλουν αισθητά στο πλέξιμο του εγκωμίου της Goalbet αφού δεν λείπουν από την ιστοσελίδα, ενώ προσφορές* όπως το πρόγραμμα ανταμοιβής συμβάλουν σε ένα πιο δελεαστικό πακέτο.

Η Goalbet εγγυάται απόλυτη αξιοπιστία και ταχύτητα σε συναλλαγές, ενώ σε περίπτωση που προκύψει κάτι το τμήμα εξυπηρέτησης είναι άκρως βοηθητικό. Η Goalbet έχει αποδείξει πως βρίσκεται στην ελίτ των κορυφαίων επιλογών για έναν παίκτη, και αν διάβασες όλα τα παραπάνω τότε οι λόγοι για να εγγραφείς στην ιστοσελίδα είναι πολλοί και αξίζουν τον κόπο.

Στην Goalbet θα βρείτε κορυφαίες αποδόσεις στα στοιχήματα ποδοσφαίρου, γρήγορο και αξιόπιστο Live Betting, αλλά και απίστευτες καθημερινές προσφορές*
4.0 rating
4.0
21+ ETCB

* Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις | Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | 21+ ετών, ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιοι ρυθμιστές: MGA/ETCB

Συχνές Ερωτήσεις για την Goalbet

Ποιες είναι οι προσφορές* στην Goalbet

Αν επιθυμείτε να μάθετε για τις προσφορές* στην Goalbet θα πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, ή αν δεν έχετε να δημιουργήσετε έναν. Από τη μεριά μας σεβόμαστε πλήρως το συγκεκριμένο νομοθετικό πλαίσιο, γιαυτό και δεν μπορούμε να αναφέρουμε προσφορές*. Αυτό είναι πεδίο που θα πρέπει να το ανακαλύψετε μόνοι σας.

Πως κάνω εγγραφή στην Goalbet

Πολύ απλά για να κάνεις την εγγραφή σου στην Goalbet πατάς το κουμπί «Εγγραφή» και μεταφέρεσαι στην Goalbet. Στην συνέχεια κάνεις κλίκ εκεί που γράφει "εγγραφή" και συμπληρώνεις τα στοιχεία σου. Μην ξεχάσεις ότι πρέπει να κάνεις ταυτοποίηση στοιχείων και να είσαι άνω των 21 ετών.

Πώς κάνω ταυτοποίηση στην Goalbet;

Για να κάνετε ταυτοποίηση λογαριασμού στην Goalbet, θα πρέπει να στείλετε: Ένα έγχρωμο φωτοαντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου (δύο όψεις) και έναν πρόσφατο λογαριασμό ΔΕΚΟ που να αποδεικνύει τη μόνιμη κατοικία σας. Αν δεν έχετε λογαριασμό ΔΕΚΟ στο όνομά σας, τότε μία υπεύθυνη δήλωση μόνιμης κατοικίας θεωρημένη από τα ΚΕΠ ή το Αστυνομικό τμήμα της περιοχή σας.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Καταθέσεις
Αναλήψεις
Ελάχιστη Ανάληψη
Άδεια
Νόμισμα
Συσκευές
Στην Goalbet θα βρείτε κορυφαίες αποδόσεις στα στοιχήματα ποδοσφαίρου, γρήγορο και αξιόπιστο Live Betting, αλλά και απίστευτες καθημερινές προσφορές*
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ ETCB
4.0
Αποδόσεις
4.0
Mobile - App
4.0
Προσφορές*
4.0
Εξυπηρέτηση
4.0 Συνολικά
Goalbet Εγγραφή
4.0 rating
H Goalbet αποτελεί έναν από τους κορυφαίους προορισμούς στην πλειοψηφία των παικτών στην Ελλάδα.
21+ ETCB
Goalbet Εγγραφή
4.0 rating
4.0/5
Bonus Εγγραφης com
© BonusEggrafis.com | 21+ Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 1114