Bet365 Εγγραφή bonus
4.8

Bet365 Εγγραφή

Bet365: Νο 1 στοιχηματική στον κόσμο!
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | MGA
BonusEggrafis » Bet365 Εγγραφή
 • Πρώιμή πληρωμή – Προβάδισμα 2 γκολ*
 • Ισοπαλία 0-0*
 • Προσφορές Παρόλι Τένις*
Μας Αρέσουν
 • Ασιατικά στοιχήματα
 • Auto Cash-Out*
 • Ελληνικό Live Chat
 • Live Streaming* & Live Betting
 • Πριμ* στα παρολί
 • Πρώιμη πληρωμή
 • Bet Builder
Θα Θέλαμε
 • Κατάθεση με moneysafe
 • Αγώνες με 0% γκανιότα*
 • Πιο γρήγορη εξυπηρετήση στο Live Chat

Όταν αναφερόμαστε στην Bet365 εγγραφή, τότε γίνεται αντιληπτό πως ο λόγος γίνεται για ένα παγκοσμίου φήμης brand στο στοιχηματικό στερέωμα, έχοντας εξελιχθεί με αργά και σταθερά βήματα στον κορυφαίο bookmaker σε διεθνή επίπεδο.

Η παρουσία της bet365 στο στοίχημα είναι αρκετά δραστήρια σε πολλές χώρες, ενώ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση η ελληνική αγορά. Δραστηριοποιείται για πάνω από μια δεκαετία στην χώρα μας, κερδίζοντας καθημερινά από την πρώτη μέρα την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων παικτών. Αναμφίβολα έχει αποδείξει πως αποτελεί την αγαπημένη επιλογή πολλών παικτών μέσω της υψηλής ποιότητας παροχών και υπηρεσιών που προσφέρει, θέλοντας πρωτίστως να καλύψει τις ανάγκες του απαιτητικού ελληνικού κοινού.

Bet365 Προσφορές*

bet365 προσφορές

Στην κατηγορία με τις προσφορές* της Bet365 συγκαταλέγονται εξαιρετικά ενδιαφέρονται πακέτα για τον κάθε είδους παίκτη σε διάφορες κατηγορίες. Δεν θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά για μια στοιχηματική ιστοσελίδα με το κύρος της Bet365, πρωταγωνιστώντας και σε αυτή την κατηγορία. Το κοινό δείχνει έμπρακτα την προτίμηση του στον εν λόγω bookmaker, και αυτός ανταποδίδει με ένα δυνατό πακέτο προσφορών* σε καθημερινή βάση και για τα νέα μέλη και για όσους είναι ήδη εγγεγραμμένοι.

 • Πρώιμή πληρωμή – Προβάδισμα 2 γκολ* – Αποτελεί μια καινοτόμο προωθητική ενέργεια -προσφορά*, όπου η συγκεκριμένη στοιχηματική ιστοσελίδα πιάνει ως κερδισμένο το δελτίο του εκάστοτε παίκτη, εφόσον επιβεβαιωθεί μια κατάσταση μέσα στο ματς. Ξέχωρα με το τι θα συμβεί στην συνέχεια. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν περιορισμοί που θα πρέπει να γνωρίζεται πχ διοργανώσεις και αναμετρήσεις που επιτρέπονται.*21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
 • Ισοπαλία 0-0* – Πρόκειται για την κλασική προσφορά* επιστροφή πονταρίσματος, όταν το παιχνίδι λήγει ισόπαλο χωρίς κανένα τέρμα. Ονομάζεται λευκή ισοπαλία – επιστροφή χρημάτων. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν όροι συμμετοχής. *21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
 • Προσφορές Παρόλι Τένις* – Η Bet365 εστιάζει επίσης σε ένα άθλημα στο όποιο δεν δίνεται τόση σημασία στον ελληνικό στοιχηματικό χώρο. Η εν λόγω προσφορά* αφορά το τένις, με την ιστοσελίδα να επιβραβεύει έμπρακτα τα μέλη που ποντάρουν στην συγκεκριμένη προσφορά*. *21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Κάθε ημέρα στην bet365 είναι και μία μοναδική εμπειρία. Παίξε στα Κορυφαία Πρωταθλήματα με τις καλύτερες αποδόσεις!
4.8 rating
4.8
21+ | MGA

Bet365 Υπηρεσίες

Βετ365 υπηρεσίεςΗ Bet365 έχει εξελιχθεί σε έναν κολοσσό στο online betting, διαθέτοντας ένα από τα καλύτερα live beting σε συνδυασμό με το άψογο και υψηλής ποιότητας live streaming*, καλύπτοντας τα πιο δημοφιλή γεγονότα και πρωταθλήματα στην πλειοψηφία των σπορ.

Η ασυγκράτητα μεγάλη γκάμα αγορών, οι κορυφαίες αποδόσεις τόσο σε ποδόσφαιρο όσο και στα υπόλοιπα αθλήματα, η χαμηλή γκανιότα* και η εύχρηστη πλατφόρμα συνθέτουν ένα το μείγμα της επιτυχίας στον εν λόγω bookmaker.

Γκανιότα* και Αποδόσεις – Είναι κοινό μυστικό να πούμε πως το πρώτο πράγμα που εξετάζει ένας παίκτης όταν πρόκειται να επιλέξει bet ιστοσελίδα, είναι οι προσφορές* και οι αποδόσεις που προσφέρονται. Μοιάζει απολύτως λογικό γιατί επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό το στοίχημα σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά.

Εδώ η bet ξεχωρίζει αισθητά, αφού δίνει την δυνατότητα στα μέλη της να ποντάρουν με τις καλύτερες συνθήκες. Οι αποδόσεις που προσφέρει είναι από τις καλύτερες στην αγορά και σε live betting αλλά και σε στοιχηματισμό πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει η γκανιότα* που είναι ιδιαίτερη χαμηλή, ενώ υπάρχουν πολλές διοργανώσεις καθημερινά που βρίσκεται στο 3%.

Θα πρέπει παράλληλα να ληφθεί υπόψιν, πως συνηθίζεται στην αγορά η νόμιμη προμήθεια να είναι το 5%, τότε γίνετε αντιληπτό πως μιλάμε για ένα χαμηλό ποσοστό, που ανεβάζει στα ύψη το σετ των αποδόσεων στις περισσότερες περιπτώσεις. *21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Αγορές στην Bet365 – Υπάρχει τεράστια γκάμα αγορών στην άκρως μοντέρνα πλατφόρμα της Bet365. Αναφορικά με το ποδόσφαιρο, διατίθενται περισσότερες από 200 αγορές σχεδόν σε κάθε αγώνα. Κυρίως αφορούν τις βασικές αγορές, όπως επίσης και τις πλέον ειδικές με τα combo bets, ειδικά παικτών και αγορές ημιχρόνου να δίνουν ποικιλία στις επιλογές του κάθε μέλους.

Φτιάξε Αγορά-Ποδόσφαιρο* (Bet Builder) – Η συγκεκριμένη υπηρεσία δημιουργήθηκε για να διευκολύνει έμμεσα το παιχνίδι του κάθε μέλους της. Ο μπουκ δίνει την δυνατότητα στον κάθε παίκτη να δημιουργήσει ένα δελτίο, συνδυάζοντας αγορές από την ίδια αναμέτρηση. Στην ουσία δημιουργούνται νέα συνδυαστικά bets, κάτι που δεν γινόταν νωρίτερα. *21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Cash Out* – Είναι ίσως το πιο κομβικό βοήθημα στα χέρια του κάθε παίκτη στοιχήματος, αφού δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσει την εξέλιξη του στοιχήματος, κλείνοντας τα όταν κρίνουν πως είναι απαραίτητο. Επίσης διατίθεται και το μερικό cash out* εξασφαλίζοντας έτσι ένα σημαντικό κομμάτι του ποσού που διατέθηκε. *21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Live Streaming* & Live Betting – Η εν λόγω πλατφόρμα διακρίνεται για το ταχύτατο ζωντανό παιχνίδι που διακρίνεται ως η πιο δημοφιλής τρόπος παιχνιδιού. Οι λάτρεις της συγκεκριμένης υπηρεσίας μένουν απολύτως ικανοποιημένοι, χωρίς να κλειδώνουν παιχνίδια, καλύπτοντας όλες τις υψηλές προσδοκίες. Δίνεται η ευκαιρία στον κάθε παίκτη να απολύσει τον ζωντανό παιχνίδι σε συνδυασμό με το υψηλής ποιότητας live streaming* που καλύπτει όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και αθλήματα, παρέχοντας έτσι σημαντική βοήθεια σε κάθε ποντάρισμα.  Είναι διαθέσιμες οι κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, όπως η Bundesliga, η Serie A και η La Liga. Αλλά και οι δημοφιλέστερες διοργανώσεις μπάσκετ, όπως το NBA και η Euroleague. *21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Κάθε ημέρα στην bet365 είναι και μία μοναδική εμπειρία. Παίξε στα Κορυφαία Πρωταθλήματα με τις καλύτερες αποδόσεις!
4.8 rating
4.8
21+ | MGA

Γιατί Πρέπει να Εγγραφτείς στη Bet365

Αν δεν έχεις εγγραφτεί στη bet365, τότε μπορείς να την κάνεις πολύ εύκολα πατώντας ένα από τα κουμπιά / μπάνερ μας. Τα νέα μέλη στην Bet365 επιβραβεύονται με προσφορές*, αλλά λόγω της επικείμενης νομοθεσίας δεν είναι δυνατόν να αναφέρουμε σε αυτό το άρθρο ποιες συγκεκριμένα είναι αυτές οι προσφορές*. Μόλις θα ολοκληρώσετε την εγγραφή σας στην bet365, τότε θα μπορέσετε να δείτε όλα αυτά που δικαιούστε σαν νέος παίκτης.

Για να προχωρήσεις στην δημιουργία λογαριασμού στην bet365, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς την ιστοσελίδα ή την εφαρμογή της bet365, κάνοντας κλικ σε κάποιο σύνδεσμο που θα βρεις στο bonus eggrafis.com. Στην σελίδα της bet365 στο πάνω δεξιό μέρος θα δεις το κουμπί που γράφει «ΕΓΓΡΑΦΗ» και να επιλέξεις το κουμπί έγγραφή, συμπληρώνοντας στα επόμενα βήματα τα στοιχεία σου. Η φόρμα είναι απλή και ξεκάθαρη, ενώ με την έγγραφή σου και την πρώτη κατάθεση στην bet365, θα δεις στην πλατφόρμα όλα τα διαθέσιμα σπορ για online στοίχημα. *21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Κάθε ημέρα στην bet365 είναι και μία μοναδική εμπειρία. Παίξε στα Κορυφαία Πρωταθλήματα με τις καλύτερες αποδόσεις!
4.8 rating
4.8
21+ | MGA

Εποπτεία

Η Bet365 δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω της Lucky stream limited και είναι κάτω από την εποπτεία της αρμόδιας ρυθμιστικής αρχής της Μάλτα (ΜGA).

Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | 21+ ετών, ΚΕΘΕΑ: 2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA

Συχνές Ερωτήσεις για τη Bet365

Πως κάνω εγγραφή στην Bet365;

Η διαδικασία εγγραφής στην Bet365 είναι εξαιρετικά εύκολη και χωρίς καμία χρονοτριβή, χωρίς να διαφέρει από τις υπόλοιπες στοιχηματικές πλατφόρμες. Με την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα θα δείτε την επιλογή "ΕΓΓΡΑΦΗ", την οποία αν επιλέξετε θα σας ανοίξει η φόρμα εγγραφής όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα απαιτούμενα στοιχεία σας. Έπειτα από λίγα λεπτά θα σας σταλεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ένα λινκ ενεργοποίησης. Μόλις ανοίξετε αυτό το λινκ θα ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στον εν λόγω μπουκ.

Ποιες είναι οι Bet365 προσφορές*;

Εφόσον επιθυμείτε να μάθετε για τις προσφορές* της Bet365 θα πρέπει να εγγραφείτε στην πλατφόρμα ή να συνδεθείτε εφόσον είστε ήδη εγγεγραμμένο μέλος. Η ιστοσελίδα σέβεται στον μέγιστο βαθμό την νομοθεσία, για αυτό δεν μπορούν να αναφερθούν περισσότερα για τις προσφορές* ή επιβράβευση νέων πελατών. Αυτά είναι πεδία που θα πρέπει να τα ανακαλύψετε μόνοι σας.

Πως κάνω ταυτοποίηση;

Αποτελεί μια απλούστατη διαδικασία, όπου θα πρέπει να ανεβάσετε στον λογαριασμό σας 2 έγγραφα: Ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα σε έγχρωμο φωτοαντίγραφο και με τις δύο όψεις. Λογαριασμό ΔΕΚΟ τελευταίου τριμήνου για επιβεβαίωση μόνιμης κατοικίας.

Πώς κάνω κατάθεση στη bet365;

Για να κάνεις την 1η κατάθεση στην bet365 πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο λογαριασμό σου και να πατήσεις το κουμπί "κατάθεση". Στην συνέχεια επιλέγεις τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείς, βάζεις το χρηματικό ποσό και τα στοιχεία που απαιτούνται και πατάς το κουμπί που γράφει "κατάθεση".

Πώς κάνω ανάληψη στη bet365;

Πρώτα πρέπει να συνδεθείς στο λογαριασμό σου. Μετά πατάς την επιλογή που γράφει "τράπεζα". Στη συνέχεια πατάς το κουμπί που γράφει "ανάληψη", συμπληρώνεις τα στοιχεία που θα σου ζητηθούν και όταν είσαι έτοιμος πατάς την επιλογή "ανάληψη". Η βετ365 θα μεταφέρει τα χρήματά σου στην τράπεζά σου.

Που Ανήκει η Bet365 (Ιδιοκτησία)

Η bet 365 λειτουργεί νόμιμα από τη Lucky Stream Limited με αριθμό C53884 και το εγγεγραμμένο γραφείο της στη διεύθυνση Office 1/2373, Level G, Quantum House, 75 Abate Rigord Street, Ta’ Xbiex XBX 1120, Malta. H Lucky Stream Limited είναι αδειοδοτημένη και ρυθμισμένη από την Αρχή Τυχερών Παιγνίων της Μάλτας (MGA), με αριθμό αδείας MGA/B2C/154/2007.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Καταθέσεις
Αναλήψεις
Ελάχιστη Ανάληψη
Άδεια
Νόμισμα
Συσκευές
Κάθε ημέρα στην bet365 είναι και μία μοναδική εμπειρία. Παίξε στα Κορυφαία Πρωταθλήματα με τις καλύτερες αποδόσεις!
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | MGA
5.0
Αποδόσεις
5.0
Mobile - App
5.0
Προσφορές*
4.0
Εξυπηρέτηση
4.8 Συνολικά
Bet365 Εγγραφή
4.8 rating
4.8/5
Bonus Εγγραφης com
© BonusEggrafis.com | 21+ Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 1114