Bet365 Εγγραφή bonus
4.8

Bet365 Εγγραφή

Live Streaming*, Live Betting, Cash Out*, Bet Builder
BonusEggrafis » Bet365 Εγγραφή

Όταν αναφερόμαστε στην Bet365, τότε γίνεται αντιληπτό πως ο λόγος γίνεται για ένα παγκοσμίου φήμης brand στο στοιχηματικό στερέωμα, έχοντας εξελιχθεί με αργά και σταθερά βήματα στην κορυφαία στοιχηματική σε διεθνή επίπεδο.

Η παρουσία της bet365 στο στοίχημα είναι αρκετά δραστήρια σε πολλές χώρες, ενώ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση η ελληνική αγορά. Δραστηριοποιείται για πάνω από μια δεκαετία στην χώρα μας, κερδίζοντας καθημερινά από την πρώτη μέρα την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων παικτών. Αναμφίβολα έχει αποδείξει πως αποτελεί την αγαπημένη επιλογή πολλών παικτών μέσω από τις πολλές προσφορές* και της υψηλής ποιότητας υπηρεσιών που προσφέρει (όπως το video streaming σε υψηλή ποιότητα τύπου HD), θέλοντας πρωτίστως να καλύψει τις ανάγκες του απαιτητικού ελληνικού κοινού.

Bet365 Προσφορές*

bet365 προσφορές

Συγκαταλέγονται εξαιρετικά ενδιαφέρονται πακέτα για τους παίκτες της σε διάφορες κατηγορίες προσφορών*. Το κοινό δείχνει έμπρακτα την προτίμηση του στον εν λόγω bookmaker, και αυτός ανταποδίδει με ένα δυνατό πακέτο με προσφορές* σε καθημερινή βάση και για τα νέα μέλη και για όσους είναι ήδη εγγεγραμμένοι.

 • Πρώιμη Πληρωμή – Προβάδισμα 2 γκολ*Αποτελεί μια καινοτόμο προωθητική ενέργεια / προσφορά*, όπου η συγκεκριμένη στοιχηματική ιστοσελίδα πιάνει ως κερδισμένο το δελτίο του εκάστοτε παίκτη, εφόσον επιβεβαιωθεί μια κατάσταση μέσα στο ματς. Ξέχωρα με το τι θα συμβεί στην συνέχεια. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν περιορισμοί που θα πρέπει να γνωρίζεται π.χ. διοργανώσεις και αναμετρήσεις που επιτρέπονται. (*21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
 • Ισοπαλία 0-0* – Πρόκειται για την κλασική προσφορά* επιστροφή στοιχήματος, όταν το παιχνίδι λήγει ισόπαλο χωρίς κανένα τέρμα. Ονομάζεται λευκή ισοπαλία – επιστροφή χρημάτων και είναι μια από τις πιο συνηθισμένες προσφορές* των μπουκμέικερς για τα μέλη τους. Σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν όροι συμμετοχής. (*21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
 • Προσφορές Παρολί Τένις* – Εστιάζει επίσης σε ένα άθλημα στο όποιο δεν δίνεται τόση σημασία στον ελληνικό στοιχηματικό χώρο. Η εν λόγω προσφορά* αφορά το παρολί στο τένις, με την ιστοσελίδα να επιβραβεύει έμπρακτα τα μέλη που ποντάρουν στην συγκεκριμένη προσφορά*. (*21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Live Streaming*, Live Betting, Cash Out*, Bet Builder
4.8 rating
4.8
21+ | MGA

Bet365 Υπηρεσίες

Βετ365 υπηρεσίεςΗ Bet365 έχει εξελιχθεί σε έναν κολοσσό στο online betting, διαθέτοντας ένα από τα καλύτερα live betting σε συνδυασμό με το άψογο και υψηλής ποιότητας live streaming*, καλύπτοντας τα πιο δημοφιλή γεγονότα και πρωταθλήματα στην πλειοψηφία των σπορ.

Η ασυγκράτητα μεγάλη γκάμα αγορών, οι κορυφαίες αποδόσεις τόσο σε ποδόσφαιρο όσο και στα υπόλοιπα αθλήματα και η εύχρηστη πλατφόρμα συνθέτουν ένα το μείγμα της επιτυχίας στον εν λόγω bookmaker.

Φτιάξε Αγορά – Ποδόσφαιρο* (Bet Builder) – Η συγκεκριμένη υπηρεσία δημιουργήθηκε για να διευκολύνει έμμεσα το παιχνίδι του κάθε μέλους της. Ο μπουκ δίνει την δυνατότητα στον κάθε παίκτη να δημιουργήσει ένα στοίχημα, συνδυάζοντας αγορές από την ίδια αναμέτρηση. Στην ουσία δημιουργούνται νέα συνδυαστικά bets, κάτι που δεν γινόταν νωρίτερα. *21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Cash Out* – Είναι ίσως το πιο κομβικό βοήθημα στα χέρια του κάθε παίκτη στοιχήματος, αφού δίνει την δυνατότητα να ρυθμίσει την εξέλιξη του στοιχήματος, κλείνοντας τα όταν κρίνουν πως είναι απαραίτητο. Επίσης διατίθεται και το μερικό cash out* εξασφαλίζοντας έτσι ένα σημαντικό κομμάτι του ποσού που διατέθηκε. *21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ζωντανό Βίντεο* & Live Betting – Η εν λόγω πλατφόρμα διακρίνεται για το ταχύτατο ζωντανό παιχνίδι που διακρίνεται ως η πιο δημοφιλής τρόπος παιχνιδιού. Οι λάτρεις της συγκεκριμένης υπηρεσίας μένουν απολύτως ικανοποιημένοι, χωρίς να κλειδώνουν παιχνίδια, καλύπτοντας όλες τις υψηλές προσδοκίες. Δίνεται η ευκαιρία στον κάθε παίκτη να απολύσει τον ζωντανό παιχνίδι σε συνδυασμό με το υψηλής ποιότητας live streaming* που καλύπτει όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα και αθλήματα, παρέχοντας έτσι σημαντική βοήθεια σε κάθε ποντάρισμα.  Είναι διαθέσιμες οι κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις, όπως η Bundesliga, η Serie A και η La Liga. Αλλά και οι δημοφιλέστερες διοργανώσεις μπάσκετ, όπως το NBA και η Euroleague. *21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Αγορές – Υπάρχει τεράστια γκάμα αγορών στην άκρως μοντέρνα πλατφόρμα της Bet 365. Αναφορικά με το ποδόσφαιρο, διατίθενται περισσότερες από 200 αγορές σχεδόν σε κάθε αγώνα. Κυρίως αφορούν τις βασικές αγορές, όπως επίσης και τις πλέον ειδικές με τα combo bets, ειδικά παικτών και αγορές ημιχρόνου να δίνουν ποικιλία στις επιλογές του κάθε μέλους.

Γιατί Πρέπει να Παίξεις στη Bet365

Αν δεν έχεις εγγραφτεί, τότε μπορείς πολύ εύκολα, πατώντας ένα από τα κουμπιά / μπάνερ μας. Τα νέα μέλη επιβραβεύονται με προσφορές*, αλλά λόγω της επικείμενης νομοθεσίας δεν είναι δυνατόν να αναφέρουμε σε αυτό το άρθρο ποιες συγκεκριμένα είναι αυτές οι προσφορές*. Μόλις γίνετε μέλος, τότε θα μπορέσετε να δείτε όλα αυτά που δικαιούστε σαν νέος παίκτης.

Για να προχωρήσεις στην δημιουργία λογαριασμού στην bet365, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επισκεφτείς την ιστοσελίδα ή την εφαρμογή της bet365, κάνοντας κλικ σε κάποιο σύνδεσμο που θα βρεις στην ιστοσελίδα μας. Στην σελίδα της bet365 στο πάνω δεξιό μέρος θα δεις το κουμπί που γράφει «ΕΓΓΡΑΦΗ». Πατάς το κουμπί αυτό και συμπληρώνεις τα στοιχεία σου στην απλή φόρμα που εμφανίζεται. Εφόσον ολοκληρόσεις την εγγραφή και την πρώτη κατάθεση σου, θα δεις στην πλατφόρμα όλα τα διαθέσιμα σπορ για online στοίχημα. *21+ Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Εποπτεία

Η Bet365 δραστηριοποιείται στην Ελλάδα μέσω της Lucky stream limited και είναι κάτω από την εποπτεία της αρμόδιας ρυθμιστικής αρχής της Μάλτα (ΜGA).

Συχνές Ερωτήσεις

Πως Κάνω Bet365 Εγγραφή;

Η διαδικασία για την bet36 εγγραφή δεν διαφέρει από τις υπόλοιπες στοιχηματικές πλατφόρμες. Με την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα θα δείτε την επιλογή "εγγραφή", την οποία αν επιλέξετε θα σας ανοίξει η φόρμα όπου θα πρέπει να συμπληρώσετε τα απαιτούμενα στοιχεία σας. Έπειτα από λίγα λεπτά θα σας σταλεί ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ένα λινκ ενεργοποίησης. Μόλις ανοίξετε αυτό το λινκ θα ολοκληρωθεί η διαδικασία στον εν λόγω μπουκ.

Ποιες Είναι οι Bet365 Προσφορές*;

Εφόσον επιθυμείτε να μάθετε για τις προσφορές* της Bet365 θα πρέπει να εγγραφείτε στην πλατφόρμα ή να συνδεθείτε εφόσον είστε ήδη εγγεγραμμένο μέλος. Η ιστοσελίδα σέβεται στον μέγιστο βαθμό την νομοθεσία, για αυτό δεν μπορούν να αναφερθούν περισσότερα για τις προσφορές* ή επιβράβευση νέων πελατών. Αυτά είναι πεδία που θα πρέπει να τα ανακαλύψετε μόνοι σας.

Πως Κάνω Bet365 Ταυτοποίηση;

Η διαδικασία ταυτοποίησης είναι απλή. Θα πρέπει να ανεβάσετε στον λογαριασμό σας: ένα αντίγραφο της ταυτότητας ή διαβατήριο ή δίπλωμα σε έγχρωμο φωτοαντίγραφο και με τις δύο όψεις. Λογαριασμό ΔΕΚΟ τελευταίου τριμήνου για επιβεβαίωση μόνιμης κατοικίας.

Πώς Κάνω Κατάθεση στη Bet365;

Για να κάνεις την 1η κατάθεση στην bet365 πρέπει πρώτα να συνδεθείς στο λογαριασμό σου και να πατήσεις το κουμπί "κατάθεση". Στην συνέχεια επιλέγεις τον τρόπο πληρωμής που επιθυμείς, βάζεις το χρηματικό ποσό και τα στοιχεία που απαιτούνται και πατάς το κουμπί που γράφει "κατάθεση".

Πώς Κάνω Ανάληψη στη Bet365;

Πρώτα πρέπει να συνδεθείς στο λογαριασμό σου. Μετά πατάς την επιλογή που γράφει "τράπεζα". Στη συνέχεια πατάς το κουμπί που γράφει "ανάληψη", συμπληρώνεις τα στοιχεία που θα σου ζητηθούν και όταν είσαι έτοιμος πατάς την επιλογή "ανάληψη". Η βετ365 θα μεταφέρει τα χρήματά σου στην τράπεζά σου.

Που Ανήκει η Bet365 (Ιδιοκτησία)

Η bet 365 λειτουργεί νόμιμα από τη Lucky Stream Limited με αριθμό C53884 και το εγγεγραμμένο γραφείο της στη διεύθυνση Office 1/2373, Level G, Quantum House, 75 Abate Rigord Street, Ta’ Xbiex XBX 1120, Malta. H Lucky Stream Limited είναι αδειοδοτημένη και ρυθμισμένη από την Αρχή Τυχερών Παιγνίων της Μάλτας (MGA), με αριθμό αδείας MGA/B2C/154/2007.

Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας | 21+ ετών, ΚΕΘΕΑ: 2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: MGA

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια. Οποιαδήποτε αναφορά σε προσφορές*, προγράμματα ανταμοιβής*, πριμ* και έπαθλα* δεν συνοδεύεται από ποσά καθώς απαγορεύεται από τους κανονισμούς της ΕΕΕΠ. Θα πρέπει είστε εγγεγραμμένο μέλος της πλατφόρμας για να δείτε τις προσφορές* της.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Καταθέσεις
Αναλήψεις
Ελάχιστη Ανάληψη
Άδεια
Νόμισμα
Συσκευές

Θετικά και Αρνητικά

Μας Αρέσουν
 • Ασιατικά χάντικαπ
 • Αυτόματο Cash Out*
 • Ελληνικό Live Chat
 • Live Streaming* & Live Betting
 • Πριμ* στα παρολί
 • Πρώιμη πληρωμή
 • Paroli Tennis
 • Ειδικά σε τένις και μπάσκετ
Θα Θέλαμε
 • Κατάθεση με Moneysafe και Viva
 • Πιο γρήγορη εξυπηρετήση στο Live Chat
Live Streaming*, Live Betting, Cash Out*, Bet Builder
5.0
Αποδόσεις
5.0
Mobile - App
5.0
Προσφορές*
4.0
Εξυπηρέτηση
4.8 Συνολικά

Γενικές Πληροφορίες

Ιστοσελίδα: www.bet365.gr
Έτος ίδρυσης 2000
Ωράριο Επικοινωνίας 24/7
Email Επικοινωνίας [email protected]
Τηλέφωνο 00800 12 365 365
Τηλεφωνική Χρέωση Δωρεάν
Ελληνικό τμήμα Ναί
Γλώσσες (επικοινωνίας) Ελληνικά, Αγγλικά
Τρόποι Επικοινωνίας Email, Τηλέφωνο, Live Chat, Μήνυμα Λογαριασμού
Πλατφόρμες Mobile, Tablet, Windows Phone, Windows App, Android
Bet365 Εγγραφή
4.8 rating
4.8/5
Bonus Εγγραφης com
© 2021 BonusEggrafis.com | 21+ Αρμόδιος ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 21 ετών. Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 1114